Zij wijst me vaak af voor intimiteit

Beste lezer-es,

Ik wil een bericht toevoegen aan jullie blog, met een vraag.

Ik ben nu 8jr getrouwd en mijn vrouw heeft al 6jr geen zin meer in mij. Zij wijst me ook vaak af voor intimiteit. Terwijl ik wel van alles uit vreet om haar te verleiden.

Trouwens ik als hetero man vind het heerlijk om een vrouw te verwennen. Daarom begrijp ik haar afkeer ook niet, zij zegt hetero te zijn? Ik begin te denken dat zij lesbisch is maar dat niet wil toegeven. Hoe denkt men er hier over. Zelf ben ik op zoek naar een second love, maar mog niet gevonden.

Groet, Harry

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Maria schreef:

  Beste vriend,

  Er kunnen talloze redenen zijn. Misschien dat je moet gaan controleren of je hygiene optimaal is. Je kan zeggen dat je een vrouw wil verwennen, maar heb je aan Haar gevraagd wat ze lekker vindt. Het kan zijn dat je te druk bezig bent met je zelf. Het kan ook zijn dat je pik te groot is en dat zij niet genoeg opgewonden raakt om ervan te kunnen genieten. Een goed gesprek met je vrouw zonder elkaar dingen te verwijten kan lijden tot de echte redenen waardoor ze geen zin meer heeft. Het kan zelfs zo zijn dat ze het niet fijn meer vindt om met jou intiem te zijn, nadat ze heeft ervaren dat een kind uit haar vagina kwam. Wie weet. Praten met haar kan echt helpen. Neem dit advies van een vrouw.

  Veel succes.

 2. sesantanove schreef:

  Beste vriend,
  Ik merk dat je al langere tijd dit beeld hebt. Is dat ook bij je partner zo? 6 jaar is een hele lange tijd. Zoek na wat de “omslag”is geweest. Waarom is zij of bent jij veranderd? Zijn er kinderen, een andere baan, een operatie, ongeval of een ruzie/affaire in het spel, kortom, net als Maria, er kunnen veel factoren zijn. Maar ook een ingeslete gewoonten om iedere avond op hetzelfde tijdstip op het zelfde moment over sex te beginnen. Vaak veranderd er iets als je begrijpt wat je partner bezighoud. Ook veranderd er vaak iets wanneer jij veranderd.
  Kortom, kijk eens goed hoe jij de dingen aanpakt. Ik las ook dat je graag “een” vrouw, ipv je vrouw wilt verwennen. Ben je niet al buiten de deur aan het loeren en thuis de boel een beetje vergeten??
  Relight that fire!!

 3. Xeno schreef:

  Harry

  Ik herken me een beetje in je situatie. Ik ben al meer dan 13 jaar samen maar sinds de geboorte van ons eerste kind 7 jaar geleden staat ons sexleven op een zeer laag pitje. Haar libido is is volkomen weg. Mijn libido draait nog volle toeren wat vaak tot frustratie leidt. Avances van mij wijst ze af, mede omdat ze zich schuldig voelt of me niet wil aanmoedigen. We hebben er al veel over gepraat, veel dingen geprobeerd en zijn zelfs naar een sexuologe gegaan. Zonder resultaat tot nu toe.

  Ik hou van mijn vrouw maar ik mis het gevoel begeerlijk gevonden te worden (en goede sex natuurlijk).

  Heb je er al eens serieus met je vrouw over gesproken?

  Xeno

 4. Frank schreef:

  Inmiddels ben ik 13 jaar getrouwd en vader van 4 kinderen. Mijn vrouw wil sinds de geboorte van onze jongste kind geen sex meer. Tongzoenen, intimiteit, alles schijnt over te zijn en dat doet pijn. Er rustig over praten wil je niet, verstopt zich achter tranen. Inmiddels ben ik – op haar verzoek – gesterriliseerd. Maar ook dit helpt niets. Ik voel me vaak alleen, afgewezen. Ik heb behoefte aan intimiteit, aan liefde en natuurlijk aan sex. Helaas lukt het tot op de dag van vandaag niet.

 5. Judith schreef:

  Frank…je mag met mij contact opnemen hoor;-))

 6. Tess schreef:

  Frank, dat klinkt erg bekent. Ik ben al 26 jaar getrouwd, maar mijn man heeft er nooit werk van gemaakt.
  Zag ie niet zo zitten, zei hij dan. Ik dreig al jaren en jaren met een andere relatie, en dat vind hij dan weer niet leuk. Maar aan onze intimiteit werken, dat weigert hij ook. Ook ik heb behoefte aan iemand waar ik lekker mee wat kan kletsen,en sexen.

 7. keeswilligen schreef:

  dat kan altijd bij mij, mail me maar! kunnen we wel zien hoe het loopt 🙂

 8. Paul schreef:

  Mijn vrouw en ik hebben een relatie van bijna 15 jaar vorige jaar heeft ze opgebiecht sexy gehad te hebben met haar ex. Ze geeft nu ook aan het niet meer te weten of ze met mij verder wil of niet want ze heeft ook gevoelens voor hem en voor mij. Hij is ook getrouwd en en hij gaat veelvoudig vreemd met andere vrouwen dit deed hij ook toen hij een relatie had met mijn vrouw. Ik wil heel graag vechten voor mijn relatie maar vaak heb ik het idee dat ik het alleen aan het doen ben .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *