Mijn relatie met een gebonden man

Gepubliceerd op geheimanvan.nl

Door Nicolien*

Heb sinds 4 maanden een relatie met een gebonden man, zit zelf ook in een relatie (vast). Het gekke is, we liepen al ruim 2 jaar onze gevoelens voor elkaar te verbergen. Het was een droom van me om tenminste 1 nacht met hem door te brengen. Die bewuste nacht was nog mooier dan verwacht en we zien elkaar gemm 1x per maand, helaas te weinig…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. nimeus schreef:

    Maar dat is dan ook leuk voor de spanning ! Het wordt nooit saai, bedenk dit toch. Denk aan de schippersvrouwen, altijd grote liefde bij thuiskomst… Het huwelijk is een uitvinding van de kerk. Die hypocrieten hebben nu wel iets anders bewezen…

  2. sesantanove schreef:

    Lieve Nicolien, ik ben erg blij voor jullie beiden. Zolang je alles mooi en bedekt kan doormaken is dit fantastisch. En.. tuurlijk is het te weinig! Maar dat is juist ook weer zo lekker, blijf lekker genieten van die “gestolen” momenten. Ik weet dat je eigen relatie er alleen maar op vooruit gaat. Ik heb zelf ook een sexrelatie met mooie vrouw uit mijn straat, zalig! Ze is ouder als ik maar daardoor wel veel rijper 😉 We kunnen de momenten die we samen doorbrengen heel goed scheiden van de momenten met mijn partner erbij. We voelen ons niet schuldig omdat we allebei zo naar lichamelijke aandacht verlangen.
    Enjoy the joy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *