Afknapper

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers*
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

FemmeDoor Amsterdam femme*

Ik zal het eerlijk zeggen: mijn volgende bijdrage is nu niet bepaald erotisch te noemen maar zeer zeker de moeite waard om te lezen. Dit zou namelijk de verklaring kunnen zijn waarom het niet snel klikt bij een date, waarom je date weer niet met je mee naar huis wilt of dat je date zegt dat je zijn/haar type niet bent. Let goed op.

Ik heb een enorm sterk gevoel voor reuk, bijna hoog sensitief zou je kunnen zeggen. Als mensen niet fris ruiken heb ik daar meteen geen goed gevoel bij. Op het blog had ik al gelezen dat de grootste afknapper de slechte adem is van de minnaar. En jawel……het is me overkomen.

Nu heb ik al langere tijd contact met een man die hier ook last van heeft en die veelvuldig pepermunt en kauwgum nuttigt maar de man met wie ik vanavond een date had werd een enorme afknapper op dit gebied.

Het lastige is dat dit een gevoelig punt is. Je kunt niet de hele avond vragen: wil je een pepermuntje? Maar om het iemand voor de voeten te gooien doe je ook niet, zeker niet op een eerste date, of wel ? Dit vroeg ik mij althans af.

De tere mannenziel is hier niet tegen bestand om over de vrouwenziel maar niet te spreken.  Na een tijdje ben ik opgestapt hoewel de man in kwestie wel wat meer in gedachten had. Dit zag ik eerlijk gezegd niet zitten. Ik  verzon een smoes : dat hij mijn type niet was.

Wees dus gewaarschuwd en zorg er voor dat je altijd , voordat je op date gaat, je tanden en tong!!!!hebt gepoetst en lekker fris ruikt. Heb je echt een probleem op dit gebied kan flossen en een tweejaarlijks bezoek aan de mondhygienist helpen. Er zijn ook mensen die er echt niets aan kunnen doen, de hopeloze gevallen zullen we maar zeggen die een slecht functionerende maagklep oid hebben.

Maar goed, dit is niet bepaald een opwindend verhaal moet ik toegeven, de titel doet zijn naam dan ook eer aan. Wat mij nog het meest verbaast is dat de meeste mensen op deze site een partner hebben . Houdt die zijn mond, is dit de reden voor het nemen van lichamelijke afstand, weet de persoon in kwestie met kwalijke odeur niet dat dit aan de orde is? Tja, sommige dingen zijn verbazingwekkend maar waar.

Zelf zou ik het niet fijn vinden dit te moeten horen maar uiteindelijk  toch zeer dankbaar zijn en snel een tongschraper kopen!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Mike schreef:

  Gaarne wil ik reageren op het ‘afknap’verhaal over gore mondlucht. Ik heb niet zo heel vaak een date maar voor mijn pech tref ik ook wel eens dames met een foute mondgeur. Ik weet dat het als kind hier in Holland niet wordt aangeleerd om de tong te schrobben na het tandenpoetsen, maar bij mensen uit de ’tropen’, zal ik maar zeggen, is het normaal om je tong te schrobben om zo te bewerkstelligen dat je voor de rest van de dag – en zeker in de ochtend- een aangename mondlucht hebt.
  Deze aandoening wordt halitose genoemd en er wordt aangeraden om de tong te schrapen en uit te kijken met teveel gekruid voedsel, knoflook e.d.
  Mensen doe hier je voordeel mee en voorkom afknappers in je relatie/date of andere gezondheidsproblemen gerelateert hieraan!
  Groetjes.

 2. Thorghal schreef:

  Rokers zijn ook een afknapper het komt niet rechtstreeks van je tanden of mond maar van je luchtwegen en adem om nog maar niet van de vingers te spreken, not my cup of tea , geen wandelende asbakken voor mij
  sorry

 3. RoelofM schreef:

  Mijn advies is dat mensen met een slechte adem het best hun mond dicht kunnen houden!!!

 4. slechte adem schreef:

  Het reinigen van de tong is een uitstekend middel om slechte adem in 9/10 gevallen te verhelpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *