Rollenspel

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers*
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

FemmeDoor Amsterdam femme*

Nou, had ik de afgelopen week niet zo’n druk programma, deze komende week is veelbelovend met als hoogtepunt donderdag twee dates en vrijdag ook, dat wordt even plannen maar een buitenkansje dat ik niet graag laat lopen.

Vanmiddag heb ik een zeer nieuwe soort date. Deze man heeft mij sinds een week in de ban en hij wil erg graag een spannend rollenspel spelen. Ik heb weleen idee wat ik me hierbij voor moet stellen en ook fantasie om dit in realiteit te bewerkstelligen: ik ben dol op acteren.

Ik vind het onmiddellijk een spannend idee.  Hij wil geen foto laten zien omdat ie een publiek figuur is volgens zijn zeggen. Dit kan iedereen natuurlijk zeggen maar voor deze keer geef ik hem het voordeel van de twijfel.

We spreken af in een openbare ruimte en volgens een bepaald scenario. Ik krijg duidelijke instructies waar, wanneer en hoe ik dien te verschijnen. Op het moment dat het tijd is voor de ontmoeting ben ik door een opgewonden spanning getroffen en ik daal de trap af naar het ontmoetingspunt.

Daar staat hij! We drinken koffie en hebben een fantastisch uitzicht over de haven. Over en weer tasten we af en gaan vervolgens naar een hogere etage. We nemen de lift , die te snel naar onze zin gaat, we laten elkaar snel los. Op de boven gelegen etage spelen we het rollenspel dat voornamelijk geestig is en uitdagend om te spelen. Bovendien zijn de spelregels duidelijk . Toch lukt het me om deze te overtreden, uiterst vermakelijk is het wel.

Na afloop lopen we gezamenlijk weer naar de lift, die naar de parkeergarage leidt. Deze lift is traag en we hebben een ogenblik tijd elkaar te verkennen. Dit is het spannende van liften, je weet nooit of er iemand voorstaat. We drukken nogmaals op de knop en gaan vervolgens weer omlaag en omhoog.

Deze date was anders dan de anderen maar zeker niet minder leuk. Het verlangen naar is soms al genoeg. Er blijft iets te raden, mysterieus en spannend is zo’n ervaring.

 

1 reactie

 1. Vlinder schreef:

  Hoi Femme,

  Dat zou ik ook wel willen, meerdere dates..altijd spannend, maar
  het invullen met agenda,s is een crime..
  En dat de meeste heren een vaste willen..

  Heb met 1 of 2 al moeite met plannen…knap dat jij er zelfs met 2 per dag kan afspreken…

  Groetjes..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *