Heerlijk weekeinde…

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers*
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

J*Door J*

Het begon vorige week met wat mailtjes van S, maar helaas hij woonde te ver weg….

Maar toevallig moest hij hier in de buurt zijn deze zaterdag en hoefde hij zondag pas weer naar huis. Dus een afspraak was snel gemaakt! Samen aan de telefoon een hotelletje gezocht in de plaats waar hij moest zijn en afgesproken bij McDonalds: we kenden allebei de weg niet en die grote M is altijd te vinden.

Hij was er al even voor mij en hij kwam meteen heel vertrouwd over. Wat een vriendelijke man! Lekker gewoon, doe je niet anders voor als je bent! Samen koffie gedronken en toen op naar ons hotel. Dit bleek een hele kleine B&B te zijn. Erg mooie kamer, vriendelijke gastvrouw die ons nog thee kwam brengen op de kamer. En wij wilden zo graag aan elkaar zitten…. Gelukkig, ze liet ons alleen en we wisten niet hoe snel we elkaar moesten uitkleden.

Maar we moesten ook nog eten, dus naar een nabij liggend dorp gereden en daar heerlijk gegeten en gekletst. Erg gezellige avond, leuk gezelschap! En toen weer terug naar onze kamer en daar nog wat lekkere dingen met elkaar gedaan. Prima geslapen, nogmaals lekker gevreeën, gedoucht, ontbeten en toen ieder weer onze eigen kant opgereden.

Normaal zijn de afspraakjes op SL toch wat kort, ieder moet weer op tijd thuis zijn. Dus een hele avond en nacht was een heerlijk extraatje!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *