Ik heb een second love

Gepubliceerd op geheimen van nederland, door Karel*

Ik ben 57; zij is 50. Ik heb een vaste relatie, nu al 15 jaar. Mijn second love woont 80 km. van me vandaan. Sinds december 2009 kennen we elkaar via de PC. Ik houd van mijn huidige partner, en van mijn second love. Mijn second love heb ik inmiddels een keer of acht gezien; twee keer hebben we samen in bed gelegen, enz. De andere keren hebben we gezoend, behalve de laatste keer, dat was te dicht bij haar woonplaats.

Ik heb helemaal geen probleem met een second love. Mijn eigen vrouw ziet dat ik verliefd ben, en vindt dat ik positief verander. Maar het vreet energie.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. submission schreef:

    maar het geeft je toch ook energie???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *