Mijn Belg

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers*
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

J*Door J*

Een paar weken geleden kreeg ik een mail van een Belg, of dat geen probleem was. Nou woon ik hier vlakbij België, dus een Belg is zelfs dichterbij als een Hollander.

We hebben een poosje met elkaar gemaild, over van alles en nog wat. Het duurde even voor we samen een dag konden afspreken, dus het mailen was leuk om kennis te maken.

Uiteindelijk was daar de dag van de afspraak. Ik was al wat vroeger daar, om nog wat te kunnen winkelen. Maar het weer werkte niet mee. Regen, wind, kou.

Blij dat het eindelijk tijd was om naar de afgesproken plek te gaan. Maar helaas: geen Belg te zien. Gelukkig waren er wat terrasjes vlakbij, met grote parasols, dus daar uiteindelijk maar gaan zitten. En alvast een broodje besteld met een kopje thee, we zouden samen gaan lunchen. Maar als hij niet kwam, dan maar alleen lunchen.

Het broodje was net op toen ik hem aan zag komen. Helemaal opgelucht dat ik er nog was kwam hij er bij zitten. Hij had in de file gestaan en daarna was de parkeergarage ook nog vol. En we hadden geen tel.nrs. uitgewisseld.

Omdat het toch wel fris was zijn we een eindje verder binnen gaan zitten, met warme chocomel om op te warmen. Het was een leuke man, gezellig gekletst.

Hij had al een hotel geregeld, dus na een tijdje zijn we daar naar toe gegaan. En niet zomaar een hotel: grote ruime kamer, groot bed. Wijnglazen, dus nog een flesje wijn erbij gehaald.

En daar een fantastische middag/ avond beleefd. Jee, wat was dat lekker, als alle Belgen zo zijn, dan ga ik alleen nog voor de Belgen!

Helaas, aan alle lekkere dingen komt een eind. Hij moest weer naar huis. En ik ging helemaal blij ook naar huis. Waar ik nog een hele poos van mijn afspraak met mijn Belg heb nagenoten.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. zanoni schreef:

    Heee leuk, na je tip toch nog even gelezen ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *