Ik wil meer…

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers*
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

DrupkeDoor Drupke*

Mijn drummer wil het rustig aan doen ivm zijn gezin, de ontmoetingen zijn heerlijk maar er zit behoorlijk wat tijd tussen. In een jaar tijd heb ik hem nu 4 keer gezien. Ik wil meer, veel meer… Het gevoel is verslavend en ik kom terecht op Second Love.

Mijn idee is dat ik al gauw weer zo’n heerlijke vent zal vinden en wat vaker een ontmoeting kan hebben. Er liggen wat contacten en ik heb 3 x een ontmoeting gehad. Ontmoetingen die me nog niet tevreden stellen.

Ik heb geen voldaan gevoel en als ik weer een berichtje van mijn drummer krijg wordt dat bevestigd. ‘Wanneer zien we elkaar weer?’ Hij heeft de touwtjes in handen, maar wat ik op zo’n moment voel is zó veel heftiger… Toch geef ik het niet op.. Ik denk dat ik maar weer eens wat berichtjes ga sturen.

Bovendien heb ik net een veelbelovend msn gesprek gehad met iemand die ik via Second Love gevonden heb. Dat zag er heerlijk uit! Wie weet gaat dat mijn nieuwe minnaar worden?

En dan al die heerlijke verhalen van anderen die ik hier op deze blog-site lees. Dat maakt dat ik er nog meer zin in heb om op zoek te gaan naar een heerlijke vent hier op Second Love, en misschien nog wel meer dan dat……

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. fred6769 schreef:

    Dag Drupke,

    Is het niet wat voor je om verschillende partners aan te houden. Dus je drummer gewoon aanhouden.

    gr Fred

  2. Eddie71 schreef:

    Hoi Drupke, begrijpelijk dat je meer wil. T is toch erg verslavend en lekker. Ik drum niet maar ben wel erg nieuwsgierig naar je. Ben nieuw op SL maar klinkt veel belovend. Je mag me altijd n berichtje sturen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *