Gescheiden single

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers*
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

FemmeDoor Amsterdam femme*

Wat een leuk diepgaand gesprek heb ik via SL aan de telefoon. Ik mail sinds kort met een man die gescheiden is en erg sympathiek overkomt. Hij wil absoluut geen vaste relatie stelt hij mij gerust aan de telefoon. Leuk om even te bellen en af te tasten of er een klik is. Daar lijkt het best op, zo op afstand.

We hebben een date, een paar dagen later op een terras ergens in de buurt. Ik heb van te voren al over mijn blog gepraat. Tja, hij heeft de verhaaltjes dus al gelezen, dat schept verwachtingen, ik bedenk later pas dat ik wel erg open ben geweest over mezelf. Affijn, no worries.

Ik stap zelfverzekerd het terras op en zie alleen maar stelletjes. Ik stap zonder twijfel op de man af die als enige alleen op een kruk zit, en jawel, het is hem. Het ijs is snel gebroken en we hebben elkaar veel te vertellen.

Het is enorm druk. Het is tweede paasdag en terwijl er verderop kinderen naarstig op zoek naar eieren zoeken hebben wij andere onderwerpen te bespreken en als we, na het eten, elkaar diep in de ogen kijken weten we genoeg. “ga je mee “, meer hoef ik niet te vragen.

Het wordt een heftig gebeuren en zijn te snel al weer bevredigd naar onze zin maar zien nog tal van toekomstige momenten in het verschiet liggen. Later krijg ik nog tal van sms jes van hem hoe leuk en intens hij heeft genoten.

Ik vond het ook zeker niet verkeerd en zeker voor herhaling vatbaar. ‘Jammer dat hij zo ver weg woont’ denk ik maar herinner me ook meteen de spreuk die in dit geval waarheid is: “wat je van ver haalt, is beter, lekkerder en knapper”.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sander schreef:

    Hi Femme,

    leuk stukje! Sterker nog, lekker stuk! Ging over mij, geloof ik… 😉

    Liefs en kussen. Je bent een heerlijke vrouw,

    Kussssander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *