Verslavend

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers*
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

DrupkeDoor Drupke*

Die avond zien we elkaar, we rijden allebei in onze eigen auto naar een afgelegen plek. Omdat zijn auto toch net een slag groter is stap ik bij hem in de auto. De zenuwen gieren door ons lijf. Hij heeft dit al vaker gedaan maar voor mij is onbekend terein. Al gauw neemt hij het initiatief en buigt hij naar me toe. Ik kom tot de conclusie dat hij de waarheid heeft gesproken; Hij kan ongeloofelijk lekker zoenen.

Donker en krap, maakt dat het erg intiem en knus is op de achterbank van zijn auto. We geven ons helemaal aan elkaar over en ik geniet met volle teugen. Vreemde handen op mijn lichaam, nieuwe geluiden van genot, het gevoel van begeren en begeerd worden…

Wanneer ik weer naar huis rijdt schiet alles nog eens door mijn hoofd en ik kom tot de angstige conclusie dat dit een heerlijk gevoel is. Weer thuis in de dagelijkse routine gaan er nog steeds wat berichtjes over en weer al doen we het iets rustiger aan, de druk is even van de ketel.

Toch, wanneer we allebei een dagje vrij zijn en elkaar op msn spreken wordt de spanning weer erg snel opgebouwd. Wat is dit verslavend! Wanneer kunnen we elkaar weer gaan zien? We prikken een datum die 2 weken verder ligt en in de tussentijd vliegen de spannende berichtjes weer over en weer.

De vorige keer hadden we maar kort de tijd, maar nu hebben we de hele ochtend en dus stelt hij voor om in een ‘love-hotel’ aan de Belgische grens een kamertje te huren. Ik weet niet wat ik me er bij voor moet stellen maar hij spreekt uit ervaring en ik vertrouw hem. Terecht blijkt later.

Heerlijk ook weer om dat verslavende gevoel te ervaren, om keer op keer weer verrast te worden door een handeling die je net even niet verwacht. Het genieten van elkaar is overweldigend en als ik naar huis rijdt vraag ik me al weer af wanneer ik hem opnieuw zal zien…

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *