Het is verslavend

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers*
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

JDoor J*

Het is verslavend, iedere keer denk ik: nu moet ik stoppen, heb inmiddels wat vaste minnaars en mailers, maar dan komt er toch weer een leuk mailtje binnen. En meen ik toch weer te moeten reageren. Maar zo kan het toch soms tegenvallen.

Een leuke man op de foto, vrijgezel, afspraakje gemaakt op een terras. Samen iets gaan drinken. De dag van te voren hadden we gemaild, en hij hoopte dat ik met hem mee naar huis zou gaan. Ik ging dus goed voorbereid op stap. We zitten samen op het terras en binnen 5 minuten had hij al verteld, dat ik toch niet met hem mee naar huis kon: de schilder was bezig. Een beetje teleurgesteld, hij moest ook al snel weer weg, nog wat spullen halen bij de gamma. Ik denk: daar hoor ik niets meer van.

Maar ’s avonds kwam er een sms-je binnen: hij wilde toch op korte termijn afspreken. De volgende avond zou hij bellen. Oké, prima. Maar hij kon pas tegen half 10, want hij moest eerst tennissen. Ook goed. ’s Middags kwam een sms-je: hij had ongelooflijk veel zin in mij: mocht hij ’s avonds misschien langskomen…..Jee, dat ging wel heel snel! Maar vooruit, lekker ding, goed.

Het werd later: het tennissen liep iets uit en uiteindelijk werd het iets na tienen. Geen probleem, de dag erna had ik vrij, dus het mocht iets later worden. Hij was nog niet binnen, of we begonnen te zoenen. Ik wilde hem nog heel beleefd iets te drinken aanbieden maar nee: hij wilde naar bed.

En een kwartiertje later stond hij alweer buiten…. Zo’n vluggertje tussendoor is toch eigenlijk niet wat ik zoek hier. Ik betwijfel zelfs of hij vrijgezel was, zo snel wilde hij weer weg. Niets meer van gehoord…

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Natasja schreef:

    Bedankt aan de dames die hun ervaringen met ons delen op de blog.
    Heren… we horen ook graag van jullie !
    Stuur je verhalen naar : [email protected]