Ik durfde nu wat meer

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers*
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

Door J*Door J*

Verder had ik deze eerste keer heel wat mailcontacten en een enkele losse ontmoeting. Dit verwaterde allemaal en toen begon ’t weer te kriebelen. En heb ik me een tweede keer ingeschreven. Wat zijn alle mannen geil, lief, geweldig, atletisch enz. volgens henzelf….. Ik durfde nu wat meer en heb hier heel wat meer ontmoetingen geregeld.

Zo was daar M*: met een foto van achteren, blote billen in een motorpak…. jee, die wilde ik wel eens ontmoeten. Na wat heen en weer gemail over onze fantasieën hebben we in een hotel afgesproken. Allebei toch wel nerveus…. maar het zag er niet slecht uit. Vooruit, wat andere dingen geprobeerd, beetje gekletst en toen gebeurde er toch wat. Uiteindelijk stonden we binnen een half uur weer buiten.

Wat een tegenvaller! Dus: ik spreek niet meer af op een hotelkamer, maar wil eerst de mogelijkheid hebben om iets te gaan drinken. Maar in die periode waren er ook leuke ontmoetingen. Met P* bv. Een iets oudere man, christelijk zelfs, maar hij wilde toch wel eens iets anders. Heel charmant, samen uit eten geweest, en toen besloten samen naar het hotel te gaan.

Ongelooflijk lekkere sex gehad! Maar helaas, hij vond het toch te heftig, en het is bij die ene keer gebleven. En hij ging terug naar zijn christelijke gezin…..

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *