Een heldere intuitie

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers*
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

TroisDoor Trois*

Sinds ’n week of twee op Sl.

Wat me opvalt is dat veel vr. profielen (mannen niet bekeken) dat ze nogal vaagen een hoog ” vertel ik later gehalte ” hebben. Ik begrijp best dat je bang bent om herkent te worden. Maar voor het opbouwen van een contact dat meer is dan het uitwisselen van gemeenplaatsen ( en dat is wat je zeker niet wilt)is toch een persoonlijke invulling nodig.

Je zelf als leuk , lief, aantrekkelijk beschrijven voegt weinig toe.  Enkele woorden, woordspelling, zijn genoeg om de man een eerste aanzet te geven om de draad op te pakken en over en weer spanning, toenadering, humor, blootgeven en  fantasie’s op te bouwen.

Dus dames als je echt iets wilt, vermeldt ’n associatie, ’n beeld dat werkelijk uit jezelf voortkomt. Mannen lezen die beelden en het is nu precies die leuke man voor jouw die dat beeld van  oppakt en er het zijne aanplakt. En zie; er ontstaat communicatie over en weer, spel, onthullen, ontmoeten.

Vertel nooit iets wat je niet kan waarmaken, want je valt voor de man met een heldere intuitie ( en dat is nu precies die leuke man waar je naar opzoek bent) gewoon door de mand of anders bij de eerste ontmoeting wel.

Op basis van deze inzichten is mijn contact ontstaan.Ik kan zelfs precies het moment, het beeld aangeven waarop de beroemde klik ontstond.Reikte een beeld aan en zij mailde retour met: Hmmmmmm. Zij pakt het beeld op en ik “wist”, voelde dat het zo was.

“N paar hele eenvoudige lettersdie welbevinden en genot uitdrukken. En dat was precies de juiste reactie. Die nacht geen oog dicht gedaan. En de week daarna tijdens  het nader kennis maken, spelen, samen een fantasie opbouwensliep ik en zij nauwelijks. We droomden van elkaar.

Maar ja de droom is een ding de realiteit een andere.

Kortom een afspraak gemaakt. We zagen elkaar, kusten elkaar En ja de ontmoeting werd heftig, liefdevol en verrijkend. Ook voorelkaars echte leven buiten SL.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

  1. Xeno schreef:

    Hey

    Even inpikken op wat je zei i.v.m. “Vertel ik later” … Ik zie ook veel vrouwlijke profielen met “Vraag maar …” als enige tekst; of die meegeven dat je zonder foto bij voorbaat al geen kans maakt maar die zelf geen foto’s op hun profiel zetten. Als zij geen moeite doen aan hun profiel, waarom zou ik dan moeite moeten doen om contact te leggen? Verleiding en flirten is een spel, en als je geen aanknopingspunt hebt is het moeilijk om gevat uit de hoek te komen.

    Misschien is de ongelijke man/vrouw verhouding op SL hier mee schuldig aan? Als vrouw op SL ben je zowiezo van aandacht verzekerd dus waarom zou je moeite doen … Maar dan trek je misschien een ander publiek dan naar wat je op zoek bent.

    Toch nog even meegeven dat ik niet iedereen over dezelfde kam wil scheren en dat een aantal dames hier wel origineel en elegant zijn in hun profiel.

  2. leukevrouw187 schreef:

    Even een reactie wat betreft foto’s,ik denk dat we dat moeten respecteren,en bij belangstelling dat via een andere digitale snelweg te tonen.En we moeten niet iedereen over een kam scheren,er zitten vast wel goedbedoelde heren/dames bij die wel belangstelling tonen,of interesse hebben.
    En we moeten allemaal een beetje moeite doen om iets te veroveren,en daar is deze site toch een geweldige oplossing voor,het zijn merendeel gelijkgestemde die weten wat ze verwachten en zoeken.

    Ik heb zelf onlangs meegemaakt,dat een SLer het volgens mij niet meer in de hand had met wie hij contacten had,en mijn naam met andere dame verwarde…dat is echt triest!

  3. Onervarenvrouw schreef:

    Leuk om al jullie verhalen te lezen. Ik heb zelf geen enkele ervaring met vreemdgaan en vraag me steeds iets eenvoudigs af. Waar hebben jullie je ontmoetingen? In een hotel? Loopt dat niet flink in de papieren op de duur?

  4. Xeno schreef:

    @onervarenvrouw: als je niet de beschikking hebt over een een privé plaats om af te spreken, ben je wel genoodzaakt om alternatieven te zoeken. De meeste plaatsen waar je afspreekt zijn betalend (bar, restaurant, bioscoop, privé-sauna, hotel) … Nu, een rendez-vous hotel valt wel nog redelijk mee qua prijs; het hoeft geen 5 sterren hotel te zijn waar je een hele nacht boekt.

    En nee, die rendez-vous hotels zijn niet morsig. Ik had het me ook eerst anders voorgesteld.

  5. leukevrouw187 schreef:

    Klopt,als je beide geen priveplekje hebt is een hotel de beste oplossing om ongestoord te kunnen genieten van elkaar,en tja daar hangt een prijskaartje aan.
    Maar de rendez-voushotels zijn best betaalbaar vergeleken bij de bekende hotels,maar als het er schoon is kan dat mij verder niet boeien.Ik had ook de indruk dat het er niet echt fris zou zijn,tegendeel is bewezen.

  6. maik schreef:

    Klopt deze hotels zijn erg goed betaalbaar.

  7. Amateur19 schreef:

    Kan iemand me uitleggen wat de betekenis van deze site is voor wat betreft het gratis plaatsen van profielen?
    Voor zover ik zo gauw zie kan je niets (op geen enkele manier in contact komen) geen foto’s plaatsen en zien etc. Zijn er toch mensen die er iets aan hebben? Ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *