Er hangt iets in de lucht

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers*
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

femmeDoor Amsterdam femme*

Vandaag zit ik te genieten van de zon op werklunch als ik een sms krijg. “zit nog na te genieten van gisteren, M*” Leuk om te lezen vind ik dat en ik grijns, denkend aan het scenario dat zich gisteravond heeft afgespeeld.

Twee uur later: een sms van mijn vaste SL minnaar. “ik mis je”, tja, hij heeft de hele week geen tijd voor me, dan krijg je dat.

’s Avonds ben ik aan de wijn als B* een sms stuurt. “Je bent een geweldige vrouw”. Ok, denk ik, wat is er aan de hand vandaag? Er hangt iets in de lucht, dat is duidelijk. Volgens mij zijn het de hormonale kriebels die je altijd krijgt in de lente. Waarschijnlijk geheel wetenschappelijk te verklaren, dieren paren immers ook in de lente, en zelf ben ik in de lente ook altijd zeer ontvankelijk voor nieuwe ervaringen, dat kan ik nu uit de grond van mijn hart wel zeggen.

Vanavond toch maar es kijken of er een leuke man zich aandient in mijn mailbox. “ik kom morgenavond een glas wijn bij je drinken, goed” lees ik als ik deze open.“ik wil je heel graag zien deze week” zegt een ander.

Hmmmm, ik schenk een wijntje in en bedenk wat een geweldig leven ik toch heb……

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. lili schreef:

    Hahaha geweldig toch!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *