Dusver…

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers*
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

JDoor J*

En dan was daar nog E*. Heel lang mee gemaild. Heel veel fantasieën samen beleefd. En toen afgesproken. ’s middags samen geluncht, elkaar een beetje leren kennen. Behalve de sex hadden we geloof ik niets met elkaar gemeen. Maar dat maakt niet uit: de sex was inderdaad geweldig lekker. En vooral: omdat we zoveel tijd hadden. Van 11 tot 6 hebben we van elkaar genoten. Als afsluiting samen gedoucht en ieder weer z’n eigen kant op naar huis. Een paar weken geleden nog een keer met hem afgesproken, was weer prima.

Maar we hebben ook nog G*. Wat kan die man geile mailtjes sturen, met humor, gevoel…. zo lekker. We hebben zelfs 1 keer met elkaar gebeld. Maar een ontmoeting zal er niet inzitten: zijn gezin is hem te lief. Eerst meende hij van wel, maar iedere keer liet hij weer afweten. Dus daar heb ik me bij neergelegd. We mailen wel nog regelmatig en meer zit er niet in.

En laten we H* niet vergeten. Een beetje saai, maar bijzonder potent! En hij woont tenminste niet te ver weg, ook wel een voordeel.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *