Flirten licentie: voor vrouwen

Bron: start2flirt

Er wordt wel eens gezegd dat verleiden voor vrouwen veel eenvoudiger is dan voor mannen. En in de meeste gevallen is dat ook waar. Vrouwen hebben het (vaak) voor het kiezen als ze een avond uitgaan, er zijn immers mannen genoeg. Toch vragen veel vrouwen zich af: hoe verleid je een man? Simpelweg wachten op ’the perfect guy’ is in ieder geval niet de beste manier. Door middel van subtiele – en ook minder subtiele – signalen, zorg je dat de mannen die jij leuk vindt jou zien staan.

Kleding
Flirten draait om uitstraling. Je kunt je hele uitstraling verandert door er verzorgd uit te zien. De juiste kleding helpt daar enorm bij. Vrouwen zijn er tegenwoordig aan gewend geraakt om zich ‘sexuaal neutraal’ te kleden. Kleed je dus zo vrouwelijk mogelijk, zonder te overdrijven. Als je opvalt in de ‘menigte’ dan maakt dit het flirtproces een stuk makkelijker voor jezelf. Zorg dat je een eye-catcher bent en mannen zullen je eerder opmerken.

Lach
Niets is zo aantrekkelijk voor een man als de glimlach van een vrouw. Een lach maakt je open en benaderbaar voor anderen. Ook het aanraken van je eigen mond is een uitstekend flirtsignaal.

Lichaamstaal
Wees je bewust van je eigen lichaamstaal. Heb je oogcontact? Lach dan verlegen of uitdagend en kijk daarna weer weg. Als hij teruglacht heb je beet. De meeste mannen begrijpen dit ook en zullen dan naar je toe komen. De meeste mannen zijn niet zo goed in het opvangen van vrouwelijke flirtsignalen. Uit onderzoek blijkt dat maar 1,6% van de mannen alle vrouwelijke verleidingssignalen herkent. Als een man na een aantal keren de hint nog niet door heeft, kun je je zinnen misschien beter op een ander zetten.

Flirten = spelen
Speel tijdens het flirten eens met iets in je omgeving, bijvoorbeeld je haar of je glas. Doe dit langzaam en zwoel, anders kun je de indruk wekken nerveus te zijn. Spelen helpt bij het prikkelen van de fantasie – zeker die van visueel ingestelde mannen. Je kunt flirten eigenlijk zien als één groot spel. Gebruik dus ook humor en plaag de ander af en toe. Laat zien dat je plezier hebt in het flirt-spel!

Gesprek voeren
Komt hij naar je toe om een gesprekje met je te voeren? Knap dan niet meteen af als zijn openingszin tegenvalt of hij iets stoms zegt. Geef hem nog een tweede kans, zeker als je eerste indruk positief was. Begin vervolgens niet direct over jezelf te praten, maar laat hem vragen stellen. Zo geef je hem de kans om aan jou te laten dat hoe leuk hij je vindt. Natuurlijk toon je ook interesse in hem.

Blijf jezelf
Tenslotte: blijf altijd jezelf. Hoe leuk, aantrekkelijk, stoer of intelligent de man ook is: wring je niet in allerlei bochten om maar vooral leuk gevonden te worden. Als jij respect wilt van anderen, begint dat bij respect voor jezelf.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Jak_D schreef:

  The most attractive in a woman is when she’d overcame her early insecurity and nervousness of meeting a new man, and start to feel at ease and be her true self!
  Her inner beauty & strength can then freely radiate.

  That’s when we, men, are powerless…. (and loving it!)

 2. Gustaafmarcel schreef:

  Verleiding heeft ook te maken met kleding: een vrouw die zich mannelijk kleedt (lange broek) is volgens mij minder aantrekkelijk. Echt vrouwelijk ben je voor mij als je: een rok of kleed draagt, nylonkousen of nog liever naadloze panty’s met streelzachte, glimmende, en gladde zwarte lycra met of zonder kruisje … hoge hakken; verder voldoende make-up (oogschaduw, mascara, lippenstift, verzorgde tanden en handen, nagellak, décolleté, doorschijnende bovenkleding, parfum … kortom DE verleiding voor een man!

 3. Shira schreef:

  @GustaafMarcel: volgens mij kom jij goed aan je trekken in een bordeel. Ken geen vrouw die er bijloopt zoals jij graag wil.

 4. eddy_70 schreef:

  @GustaafMarcel: Is volgens mij heel persoonlijk. Ik vindt vrouwen in een mooie spijkerbroek zeer aantrekkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *