Vrouwen flirten om hun zin te krijgen

Bron: vrouwonline

Vrouwen-flirtenVeel vrouwen flirten hun weg naar de top.

Ben je aan het solliciteren voor je droombaan of wil je dat je vriend die mooie nieuwe schoenen van Louboutin voor je koopt?

Dan is flirten de uitkomst. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat veel vrouwen flirten om hun zin te krijgen, en het werkt!

Seks

Een Britse prijsvergelijkingswebsite voerde het onderzoek uit en kwamen tot de conclusie dat vrouwen vaker krijgen wat ze willen dan mannen, simpelweg door hun geslacht. Zij profiteren hiervan op de werkvloer, op de weg en in relaties. Opvallend is dat één op de drie vrouwen zelfs seks gebruikt om haar partner te belonen als hij toegeeft. Klinkt dit jou bekend in de oren?

Op de werkvloer

Er werd onder andere gekeken naar de verschillen tussen mannen en vrouwen op de werkvloer. Een vijfde van de vrouwen gaf toe daar weleens geflirt te hebben om zo een voorkeursbehandeling te krijgen. Bijna drie op de vijf werkgevers gaf toe aantrekkelijke werknemers ook daadwerkelijk anders te behandelen, dus mocht je een betere behandeling willen op je werk, zorg er dan voor dat je er op en top uitziet en af en toe knipoogt naar je baas.

Aantrekkingskracht

Deelnemers met een managementpositie werd gevraagd of ze weleens iemand hebben aangenomen op basis van aantrekkingskracht. 39 procent van de mannen beantwoordde deze vraag met ‘ja’. Bijna de helft van deze mannen belandde daarna met de persoon in kwestie in een relatie.

Zou jij flirten om die belangrijke functie te krijgen?

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Superflirt schreef:

    Flirten is de olie van de samenleving. Gewoon doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *