Tips (van Mike) voor de beginnende vreemdgangsters: Profiel

Deze tips zijn anoniem ingezonden door een lid van Second Love – Bedankt Mike!
Beste Mike, wij vinden jouw tips erg leuk! Neem aub weer eens contact met ons op via [email protected]

Mike’s Tip #1: Profiel

Waar een vrouw redeneert….voorzichtig aan …niet teveel laten merken,  redeneert een man alsof hij zelf de aanbieding van de week bij de keurslager is. Dus veel  uiterlijk vertoon, lengte, afmetingen, auto’s, zeilboten, extreme hobbies en wat hij zelf lekker vindt maar uiteraard geen gevoelens.

Dit lijkt bizar maar is voor de man die weet wat hij wil en de man die van bil wil volledig normaal! Heeft hij toch een gevoelig profiel: uitkijken dan! Dit kan een man die denkt dat hij weet wat hij wil zijn. Voor dat je het weet zit je de eerste keer  met een huilende man aan tafel!

Bij alle lengte maten die vermeld worden  mag je er overigens altijd 20% afhalen, bij gewicht werkt dat dan weer omgekeerd.
Als een man veertig  regels nodig heeft om zich aan te prijzen……wegwezen want mannen die veel lullen…..precies!

Opmerkingen over scheiding, lichamelijk ongemak, beperkt zijn  in tijd en afstand: alarm!

Natuurlijk presenteren de meeste mannen zich veel beter dan dat ze zijn. Dit is normaal gedrag en zal je zelf niet helemaal onbekend voorkomen. Hoe prik je hier doorheen? Geduld…dat doe je namelijk pas later!

Pik er een paar high lights uit en stel daar later eens wat verdiepingsvragen over…..de meeste mannen weten een paar weken later al niet meer wat  ze in hun profiel hebben staan of wat ze je de eerste keer geantwoord hebben op je eerste mail.

Dit is het zogenaamde “testosteron boost effect”als na lange  tijd ook zij weer voor het eerst “beet” denken te hebben. Niet zelden weet een man van middelbare leeftijd dan niet meer hoe hij dit visje op het droge moet krijgen.

Als het goed voelt kan het geen kwaad om je na een beetje tegenspartelen  op te laten halen dat stimuleert zijn jagersreflex maar zorg dat je in ruil daarvoor wat meer van hem te weten komt en controleer zijn visvergunning voordat je aan zijn haakje gaat sabbelen.

Do’s: Een profiel wat je uitnodigt om het meteen nog een keer te lezen. Waar je spontaan een PLON bij ervaart en profielen waar je om kunt lachen.

Dont’s: Als zijn profiel leest als een colum van Anne-Will uit de Libelle, als het twijfel uitstraalt  dan is dit een no go area!

Oproepen met hele sterke seksuele verwijzingen zoals ongeloofwaardigheden afmetingen, verboden fantasieën of verwijzingen naar vastbinden, groepsex of bezoekjes aan een kinderboerderij…..”bedankt, maar tot ziens” aanklikken en wel meteen!

———————

Mike’s vreemdgaan Tips (alle berichten):
Mike’s Tip #1: Profiel
Mike’s Tip #2: Foto
Mike’s Tip #3: De eerste mail
Mike’s Tip #4: Doorpakken
Mike’s Tip #5: Eerste afspraak
Mike’s Tip #6: Seks
Mike’s Tip #7: En dan?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *