Geheimhounding is de sleutel in een liefdevolle affaire

liefdevolle affaire

Een handleiding voor beginners 

Als de fantasie van het hebben van een minnaar bij je opkomt, als het idee van het hebben van een date met iemand anders dan je man / vrouw je aanlokt, als het je spannend lijkt om seks te hebben met andere partners, en als je verliest in fantasieën, dan zou dat kunnen betekenen dat het tijd is om op avontuur uit te gaan, je wensen te vervullen en toe te geven aan je zinnelijke verlangens. Doe het echter niet blindelings en omdat voorkomen beter is dan genezen, moet je je ervan bewust zijn dat het geheim houden van een buitenechtelijke relatie vaardigheden om op scenario’s te anticiperen en problemen op te lossen en mentale alertheid vereist. De praktijk zal je steeds slimmer maken, maar terwijl je nog onervaren bent, is het verstandig om goed na te denken over elk detail om onaangename resultaten te voorkomen, vooral wanneer het doel alleen maar wat extra seksuele opwinding en tevredenheid is. Het heeft geen zin om een solide, gelukkig huwelijk in de waagschaal te stellen en iemand te verliezen van wie je echt houdt, naast wie je affectieve vervulling vindt, alleen vanwege een beginner’s slippertje. 

Voor je op avontuur uit gaat 

 • Eerst en vooral: zoek een betrouwbare, veilige en discrete website waar je een partner kunt vinden die op zoek is naar hetzelfde als jij: ongedwongen en compromisloze seks en geen minnaar om een toekomstig leven mee te plannen. Een losse partner – met de zekerheid dat zij / hij ook louter plezier zoekt en geen goede reden voor een echtscheiding – is geen vrouw / man die je gewoon in een bar kunt ontmoeten, laat staan op de werkplek. Het is bedoeld om een geheim te zijn en waar beiden aan beginnen met dezelfde voorzichtigheid en hetzelfde doel. Secondlove is een van die plaatsen waar veilige ontmoetingen worden bevorderd tussen getrouwde mensen die op zoek zijn naar een aanvulling op opwinding en dus niet de volgende geweldige romance van hun leven – hoewel dat natuurlijk kan gebeuren: films zijn immers geïnspireerd op het echte leven , waar inderdaad alles mogelijk is. Maar laten we met beide benen op de grond blijven staan. 
 • Nadat je de site hebt gekozen, is het belangrijk dat je op zoek gaat naar een veilige omgeving, bij voorkeur niet thuis, nooit op de computer die jullie beiden delen, en ook niet op het werk, omdat het track record vaak door de computer wordt geverifieerd, hoewel om andere redenen dan “seksuele spionage”, en je ook niet een collega wilt worden betrapt. Een cybercafé is een mogelijkheid, of een mobiel apparaat waar alleen jij toegang tot hebt. Zorg ervoor dat je alleen bent. Wis het trackrecord om verrassingen te voorkomen. 
 • Oefen van te voren je Mata Hari / James Bond-vaardigheden. Maak compromisloze afspraken met vrienden en collega’s buiten werktijd en buiten de huwelijkscirkel. Een kop koffie, een lunch of een drankje aan het einde van de dag. Het zal je in staat stellen om wat vertrouwen te winnen en je ook wat geloofwaardigheid bezorgen. Zelfs als iemand je ziet, kun je de waarheid vertellen: het is een vriend die je al lang niet meer hebt gezien. Dit soort routine zal elke ontmoeting die je in de toekomst zou kunnen hebben, gewoon kunnen doen lijken. Het zal je meer veiligheid bieden en je zult beter kunnen reageren op omstandigheden die anders misschien vreemd zouden zijn en je in verwarring zouden brengen. 
 • Kies de beste plaats en tijd voor een eerste date. Zorg ervoor dat het een openbare plaats is, maar waar je niet te veel wordt blootgesteld aan vreemde blikken en dubieuze interpretaties. Het moet ook geen verlaten plek zijn die te ver weg en buiten je normale circuit ligt, zodat je geen excuses hoeft te bedenken als je gezien wordt. Let op wat de drukste en minst drukke tijden zijn, let op je eigen werktijden om collega’s te vermijden en kies de meest gunstige uren voor jou, afhankelijk van je professionele en huwelijkse verplichtingen. 
 • Zoek als eerste partner een ‘herhaler’. Het zou fijn zijn als je iemand vond met meer ervaring in het spel van geheimhouding, die je kan helpen anticiperen en nalatigheid voorkomen. Iemand die misschien al een kamer of hotel heeft waar je heen kunt gaan zonder verlegenheid zo’n eerste keer. Een partner die, net als jij, zal zorgen voor het geheimhouding van jullie ontmoeting, aan wie je vrij vragen kunt stellen over manieren om een absoluut geheim te verbergen, en die je zelfs in je avontuur kan begeleiden. 

Het avontuur 

Natuurlijk ben je enthousiast en opgewonden in de dagen voorafgaand aan de grote date, maar houd je verlangen en zenuwachtigheid in toom tijdens het aftellen. 

 • Doe gewoon. Doe niets anders dan anders. Overdrijf niet bij de kapper of met je outfit. Gebruik geen overmatige make-up als je dat niet dagelijks gewend bent te doen. Je wilt vast sexy lingerie of een schoon nieuw overhemd dragen, maar overdrijf niet. Het is misschien verdacht om zoveel aandacht aan je ondergoed en je uiterlijk te besteden op een dag die net als elke andere dag zou moeten zijn. Doe zoals je altijd doet zonder spanning te tonen. 
 • Lieg alleen wanneer het nodig is – over waar je naar toe gaat en over hoe laat je thuis zal komen. Probeer elke leugen binnen het “normale” te houden. Overdrijf niet met verklaringen geven. Zwijgen is goud. Te veel informatie kan achterdocht opwekken. 
 • Wissel geen onnodige berichten uit met je partner in dit avontuur en vergeet niet om de trackrecord te wissen. Het verdient ook aanbeveling om je locatie uit te schakelen. 
 • Wis elk spoor van de ontmoeting: parkeertickets, bonnen of facturen van restaurants op locaties en tijden die je nauwelijks kunt verantwoorden, hotelsleutels of andere voorwerpen, elektronische betalingen … 
 • Betaal altijd contant. Het elektronische spoor, zichtbaar in elk bankafschrift, is bewijs dat niet kan worden weerlegt. 
 • Vergeet romantische berichten of andere geschreven teksten. Bewaar die maar voor je man / vrouw. Een seksuele ontmoeting kan heel goed zonder dit soort “belastende teksten”. 
 • Blijf waakzaam. Je voelt je misschien steeds veiliger, vooral na het hebben van meerdere avontuurtjes in verschillende omstandigheden, maar vergeet nooit de details. Buitenechtelijke affaires vereisen oplettendheid en voorzichtigheid. 
 • Wees discreet. Een geheim bewaren, vooral een van deze aard, dat in staat is een huwelijk te ontwrichten, vereist dat je oplettend, discreet en alert bent. Verpest het niet nu je de wereld van ongeoorloofde seks meester bent.