Goede voornemens

Je wil het nu echt anders! Je wilt afvallen, beter studeren, meer sporten, enzovoorts. Maar heb je ook nagedacht over wat er beter kan in je seksleven? Wie weet wordt 2017 wel jouw jaar!

1. Onderzoek wat je opwindend vindt

Misschien zijn jij en je lover al langere tijd samen. Je zult dan zijn of haar lichaam al behoorlijk goed kennen en ook al weten wat je lekker vindt en wat niet. De kans is dan groot om in een sekssleur te komen. Als jij weet wat je opwindend vindt kun je al een hele hoop sleur vermijden.

2. Raak elkaar vaker aan

Als je nog verliefd bent wil je niks liever dan elkaar aanraken. Je wilt elkaar het liefst de hele dag door zoenen en knuffelen. Ben je wat verder in je relatie dan raak je aan elkaar gewend en vind je dat kleffe gedoe niet meer zo nodig. Om je relatie goed te laten werken is regelmatig lichamelijk contact erg belangrijk. Je zult merken wanneer je elkaar wat vaker knuffelt, een zoen geeft, hand in hand een filmpje kijkt of een massage geeft, je je meer verbonden voelt met elkaar. En dat gevoel is natuurlijk heerlijk.

3. Leer variëren

Experts zeggen dat een goed seksleven liefdevol, leuk maar vooral gevarieerd moet zijn. Bij variatie in je seksleven hoef je niet meteen te denken aan extreme vormen van SM of het kopen van een gigantische vibrator met allerlei friemels eraan. Nee, wat dacht je van glijmiddelen met smaakjes, gekleurde condooms en sexy (eetbare) lingerie? Het hoeft allemaal niet zo extreem. Een kleine variatie kan je seksleven behoorlijk doen opbloeien. Voor welke variatie ga jij?

4. Praat over seks

Als jullie altijd fijne seks hebben samen, hoef je er niet over te praten. Nee, dit is hartstikke fout! Om dit jaar een fijn jaar te hebben met goede seks moet je altijd met elkaar blijven praten. Wat vind je nu wel lekker en wat nu niet, wat wil je nog eens proberen en wat liever niet? Bespreek deze dingen met elkaar. Zo leer je elkaar nog beter kennen. En eigenlijk is het ook nog eens hartstikke leuk!

5. Doorbreek routines

Altijd op dezelfde manier, altijd dezelfde standjes, hetzelfde tijdstip, dezelfde dag en ja… altijd in bed. Stop dit jaar met die routines! Als je elke dag alles hetzelfde zou moeten doen vind je dat toch ook niet leuk? Stop met de vaste keren dat jullie seks hebben, heb eens wat vaker seks in de woonkamer of de keuken. Geniet van de vrijheid om je heen om seks te hebben!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *