Verrasselijke feiten over mannen en vreemdgaan.

mannen-en-vreemdgaanKun je aan een man zien of hij vatbaar is voor een overspel?

Als hij ongelukkig is met zijn vrouw zal hij dan vreemdgaan? Dat hoeft niet perse…

Volgens de Rutgers Universiteit gaan 56% van de mannen die gelukkig zijn in hun relatie toch vreemd. Hieronder verklaren onderzoekers dit fenomeen en verhullen ze andere populaire vreemdgaand mythen.

 

Feit 1 : De meeste mannen zijn nog steeds verliefd op hun vrouw tijdens het vreemdgaan

Mannen die vreemdgaan zijn nog steeds verliefd maar zijn ontevreden over de staat waarop ze verliefd zijn. We denken vaak dat vrouwen klagen over te weinig romantiek maar mannen vinden dit ook, zegt Dr Brosh. Ze vallen in een soort van stilte en geloven dat ze niet kunnen krijgen wat ze willen van hun vrouwen.

Feit 2: Mannen gaan vaak vreemd met bekenden.

Vreemdgangers pikken niet vaak vrouwen op in cafe´s of clubs. De expert in intimiteiten Mary Rapini legt uit dat een hoop vrouwen denken dat vrouwen die vreemdgaan sletten zijn maar dat is niet het geval. Vaak beginnnen de relaties vriendschappelijk.

Feit 3 : Mannen gaan vreemd om hun huwelijk/relatie te redden

Mannen houden van hun vrouw maar ze weten vaak niet hoe ze hun relatie problemen kunnen oplossen. Daarom gaan ze dan vaak buiten hun relatie zoeken om dit gat op te vullen. Ze kunnen lang en gelukkig worden met hun vrouw en maitresse zonder het echte probleem op te lossen zegt Dr Susan Mandel.

Feit 4 : Vreemdgangers worden thuis vaak vrolijker

Als een man vreemdgaat wordt hij sexueel hyperactief. De zin in sex neemt erg toe en zijn vaste partner is nog steeds diegene waar hij zich het meeste comfortabel bij voelt.

Feit 5 : Vrouwen gaan net zoveel vreemd als mannen

Een universiteit in Indiana usa heeft onderzocht dat mannen en vrouwen net zoveel vreemd gaan echter is de reden verschillend. Vrouwen gaan eerder vreemd om emotionele redenen wat veel gecompliceerder ligt dan puur voor de sex alleen.

Feit 6 : Affaires kunnen een relatie redden

Betekent vreemdgaan het einde van een relatie? Niet altijd alhoewel een nieuwe relatie spannend kan zijn kan een affaire een nieuwe start betekenen zegt Orlando. Soms realiseren mannen zich met wie ze voor de rest van hun leven willen zijn en dat de nieuwe relatie niet zo perfect is als ze hadden verwacht.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *