Zorgen ervoor dat je man weer naar je verlangt

Als getrouwde vrouw moet je er niet aan denken dat je man op een gegeven moment geen interesse meer in je heeft. De meeste vrouwen denken dat het komt doordat ze hun man op seksueel gebied tekort doen, maar mannen schijnen zich ook om andere, niet seksuele, redenen van hun terug te trekken….

Een paar tips voor vrouwen :

Wees geen diva

Ben je iemand die graag en veel klaagt, waarbij je man het doelwit is van je frustraties? Zelfs de meest geduldige man zul je hiermee wegjagen.

Laat je niet slecht behandelen

Durf je niet tegen hem in te gaan of voor jezelf op te komen? Zulk gedrag is voor een man zeer onaantrekkelijk, in ieder geval voor die mannen die het waard zijn.

Wees meer dan alleen moeder

Sla een keer een voetbaltraining op zaterdag over en geniet van een romantisch weekendje met je man. Het is belangrijk dat jullie tijd voor elkaar maken.

Negeer eventuele klachten niet

Vindt hij dat je te veel geld uitgeeft of te slordig bent? Of dat je hem en zijn manier van opvoeden afwijst? Schiet niet meteen in de verdediging, maar ga na of er ergens een kern van waarheid in zit.

Leer om van jezelf en je leven te houden

Neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Zorg ervoor dat je beter voor jezelf gaat zorgen, op emotioneel en lichamelijk vlak, om je energieniveau, uiterlijk en zelfvertrouwen te verbeteren.

Denk na over je seksleven

Een huwelijk is een seksuele relatie waarin zowel lichamelijke als emotionele intimiteit van belang is. Neem het initiatief om hem te verleiden. Of als jij degene bent die hem onder druk zet, probeer dan het tegenovergestelde: plaag hem en laat hem de leiding nemen. Zorg er verder voor dat je creatief bent in bed.

 

bron: vreemdgaan.nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *