Ook mannen hebben gevoel !

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers*
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

GC*Door GC*

Ben alweer een poosje vrijgezel. En daar ben ik trots op en wil het graag voorlopig zo houden. Maar zoals ieder warmbloedig persoon heb ik ook behoefte aan dat lekkere warme gevoel. Van een vriend kreeg ik de tip om me aan te melden bij diverse sites. Dus heb ik op een avond vol goede moet en ’n lekker wijntje de stoute schoenen aangetrokken en begonnen.

’n Mooi profiel aan gemaakt, frisse pasfoto erbij en ben gaan zoeken. Een hele wereld ging voor me open, wat een enorme berg met alleenstaande mensen! De een nog mooier als de ander. Drie avonden verder en na ongeveer 100 profiels te hebben aangeschreven zonk toch wel de moed me in de schoenen.

Zoveel tijd erin gestoken en zo weinig reacties terug gekregen. Dit herhaalde zich dag na dag en het maakte niet uit welke site ik gebruikte. Diverse stylen geprobeerd, vrolijk, beleefd, geil, bot, noem het maar op! en ik kan toch echt wel een woordje wegpennen dames!

Misschien was ik te duidelijk dat ik GEEN vaste relatie wilde maar gewoon vriendschap met een warm gevoel ebn eventueel een happy ending !

Maar er kon zelfs bijna nooit een kort briefje met “geen interesse” af….

Dames, ook wij doen ons best om ons leven een beetje te voorzien van een lekker laagje roomboter, wij steken daar ook moeite en tijd in. Mogen we dan alsjeblieft ook een klein krabbeltje terug verwchten??? pleeeeease.

Gelukkig is op SecondLove de zaakjes wel duidelijk. Je bent hier voor een dosis gezonde fun, met eventueel wat meer.
Ook hier ga ik weer lekker mijn best doen en ik kijk al uit naar spannende mails, smsjes en geheime ontmoetingen. Maar dames, mochten jullie niets in mij zien (ongelovelijk), schrijf dan ff een krabbeltje terug 🙂

 

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

  1. J* schreef:

    niet alleen dames antwoorden niet, heren hebben hier ook vaak moeite mee

  2. vrijheid schreef:

    Lieve GC,

    Mijn advies bij de benadering van de dames op SL:
    – benader ze hetzelfde als je een vrouw bv bij een receptie ontmoet die je beter wilt leren kennen
    en niet
    – zoals je een vrouw achter een raam op de wallen benadert.

    De eerste benadering is helaas een uitzondering terwijl het nog in mijn profiel staat dat ik eerst kennis wil maken en dan pas sex.
    voorbeeld reactie op de foto van mijn gezicht ! : “je ziet er uit of je er wel pap van lust.”

    ik zie de scene al voor me als een man dat live tegen een vreemde vrouw zegt hahahahaha
    Er zullen niet veel vrouwen zijn die dan denken : “goh leuke man, die wil ik beter leren kennen”
    (ik ken ze niet)

    Persoonlijk sta ik op deze site om een second love te zoeken met een man die ook een second love zoekt. geen vrijgezel dus. Een affaire(relatie) en niet een one-night stand.
    Als ik een vent zoek voor een paar keer sex , dan kan ik beter ff de kroeg in lopen. Hoef ik echt niet al die info te weten over je hoby’s etc.

    ps ik beantwoord mails ALTIJD Wel een standaard op al die standaard mails (soms ontvang je ze vaker dan 1 keer hihihihi Thats my guy
    Gewoon de eer aan jezelf houden.

  3. ee vrouw schreef:

    Als je niet weet je je een VROUW OF VROUWEN moet aanspreken.
    Hier verwijs ik je graag door neem de tijd lees het rustig door.

    Het is het zeker waard. Het draait allemaal hoe je met ze communiceert en hier wordt dat helemaal uitgelegt
    MOOIER kan het niet worden.

    Als je eindelijk weet hoe je je droomvrouw moet aanspreken zonder dat ze haar intressen kwijt raakt bij de eerste zin.Want we willen allemaal succes maar hoe…..GA SNEL KIJKEN EN LEER…..

  4. Stef schreef:

    Ik ben het helemaal met GC eens. Ik ben nog niet zo heel lang lid maar op mijn berichten wordt ook vrijwel nooit geantwoord. Terwijl deze totaal niet seksistisch oid zijn. Ik ben oprecht geïnteresseerd en op zoek naar precies datgeen waar vrouwen ook naar op zoek zijn.

    Ik snap dat vrouwen gigantisch veel mailtjes krijgen waarvan vele ook nog eens ongepast en vrouwonvriendelijk. Maar er moeten ook genoeg normale en vriendelijke mannen tussen zitten en die verdienen een reactie terug! Ook al is het maar standaard. Maar nee, ze bekijken je profiel en laten verder niks horen.

  5. Wendy schreef:

    Mannen wat hebben jullie toch een pech en gelijkertijd helemaal gelijk. Ook ik ontvang in mijn SLmailbox berichten te over. En inderdaad tref ik daar regelmatig berichten die niet geheel passend zijn zullen we maar zeggen. Maar ondanks dat stuur ik iedereen, maar dan ook iedereen, ten minsten een ‘nee, bedankt’ berichtje terug. Ze zijn er dus wel, dames die weten hoe het hoort 😉

  6. man1965 schreef:

    Ook ik ben het helemaal eens met GC. En Wendy, je bent echt een zeer grote uitzondering. Bijna 99% van de vrouwen reageert totaal niet.

    Nu zitten daar ook een aantal mannen tussen die zich als vrouw voordoen, en ook onder de mannen is een groot deel ‘niet helemaal normaal’, maar dan nog blijft het feit dat je als man beter een sixpack op je profielfoto kan zetten dan de hoogte van je IQ. Vrouwen beoordelen toch echt eerst op uiterlijk, en als je als man een beetje gemiddeld bent, val je al buiten het zoekbeeld en wordt je totaal genegeert.

    Ik ben nog geen betalend lid van SL, en nu ik dit lees twijfel ik of ik wel lid wil worden. Bovendien is de betaling ook lastig om dat zonder ‘sporen’ te kunnen doen (ja, ergens ben ik wel zeer fout).

  7. Martijn schreef:

    Ik ben het helemaal met GC eens, tot nu toe heb ik slechts van één dame echt reactie gehad (we zijn druk bezig met berichtjes uitwisselen) maar de meeste dames laten inderdaad helemaal niets meer horen. Ik probeer nog wel origineel te zijn en absoluut niet seksistisch (daar zit ik zelf ook niet op te wachten). Zijn er dan zoveel mannen die het voor de rest verpesten, of moet ik nog origineler uit de hoek gaan komen? Ik geef het in ieder geval wel nog een kans, ik wacht rustig af verder…..

  8. wijsamenstout schreef:

    Voor man1965

    Ik bericht ook iedereen terug, maar vlak ook de heren niet uit, die denken dat ze Brad Pitt zijn en ook te arrogant zijn om te reageren…

    Dus vrouwen zijn daar zeker geen uitzondering in

    Niet antwoorden of gelijk blokken,erg onvolwassen en zegt genoeg over die persoon

    Groetjes

  9. J* schreef:

    Nou had ik bijna alleen maar goede ervaringen met SL, nog altijd 2 vaste minnaars, waarvan ik er 1 ongeveer maandelijks zie, de ander 1 keer per half jaar. Maar toch vervelend dat we nooit eens in het w.e. kunnen afspreken, of een nacht erbij. Dus de stoute schoenen aangetrokken en me ingeschreven bij een “normale” datingsite. Maar helaas, daar wordt dus absoluut niet geantwoord door mannen, ik begin nu een beetje te begrijpen wat de mannen op SL meemaken. Dus ik houd het toch maar bij mijn 2 minnaars en doe in de w.e. andere leuke dingen….

  10. Humpy schreef:

    Ik ben het (als vrouw) met Wendy eens. Ook mijn mailbox zit dagelijks vol, maar ik stuur inderdaad altijd iets terug al is het inderdaad maar het “nee dank je”. Wat betreft het commentaar van “man1965. Het gaat niet zozeer om het uiterlijk denk ik, maar je moet wel een klik hebben met iemand. En omdat het hier op second love toch uiteindelijk gaat om lichamelijk contact wil het oog ook wat. De man in questie hoeft echt geen Don Guan te zijn maar dat “gewisse etwas” is natuurlijk voor iedereen anders, smaken verschillen zullen we maar zeggen. Maar het is toch altijd leuk als je uiteindelijk een beeld hebt bij dat leuke mailtje dat je hebt ontvangen. Ik begrijp dat men hier niet altijd met foto en al op kan staan, maar je gaat mij niet vertellen dat mijn mailbox zo vol zit op alleen maar mijn “geweldige profiel”. Deze mannen hebben meteen kunnen zien hoe ik eruit zie en of ze dat aanspreekt.

  11. Annelies schreef:

    Heb mijzelf ook tijdje terug aangemeld bij SL. Wat mij opvalt zijn dat er enorm veel mannen zijn die mij berichten. Zitten heel veel leuke, maar ook heel veel niet leuke tussen! Los daarvan kan ik ook niet alles beantwoorden… Ik ben bij Secondlove via hier terecht gekomen… en heb me ook bij wat andere “spannende” datingsites aangemeld wat een ik zelf als een stuk spannender ervaar!

    Groetjes en succes met de dates!

    Annelies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *