Verliefd als pubers na een Second Love

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers*
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

S&SDoor S&S

Net als velen heb ook ik (man) mij ingeschreven op SL om een minnares te vinden. De relatie thuis is al een hele tijd slecht te noemen en het wordt eens tijd dat ik mijn lusten ga botvieren op iemand die dat kan waarderen… Een handvol ervaringen verder (goede en minder goede, maar geen slechte :), was ik al een tijdje niet echt actief meer op zoek.

Af en toe een date met een reeds bekende SL-dame. Daar bleef het wel bij. Totdat ik een mailtje in mijn inbox vond: “en jij? Hoe laat jij je vangen?”. Ik bekijk haar profiel en merk dat ik die al eens gelezen heb, want ik herinner mij de “wegens succes gesloten” aanhef. Verder een heel aardig profiel van een leuke dame die lijkt te weten wat ze zoekt.

Ik reageer een dag later en al snel gaan de eerste foto’s op en neer via Gmail. Gedurende de dag zullen er zo’n 30 emails op en neer gaan met hele lappen tekst. Hongerig, lijkt het, om elkaar te leren kennen, schrijven we onze ervaringen en wensen naar elkaar toe. We concluderen beide dat het geen productieve kantoordag was, maar de wederzijdse interesse was al snel gewekt. We maken dus een afspraak om elkaar dinsdag te ontmoeten, tussen onze werkplekken in.

Het is een mooie dag en ik besluit al vroeg van kantoor weg te gaan om in mijn eigen buurtcafé alvast een biertje in de zon te nemen. Dan trilt mijn blackberry: “sorry ik moet afzeggen, ik heb een klus die af MOET vandaag en ik kan er niet onderuit. Het spijt me”.

Er bekruipt me een gevoel dat de dame in kwestie cold feet heeft gekregen, of een betere date heeft kunnen regelen. Met een “jammer maar helaas” mailtje denk ik dat de kous af is. Ik bestel nog een biertje en baal dat ik mezelf erop betrap dat ik het ergens wel jammer vind. Ik besluit dat te mailen naar haar. Het antwoord verrast me enigszins: “denk je dat ik het leuk vind? Ik zit hier op mijn paasbest gekleed over te werken”.

Nu bekruipt me voor het eerst het gevoel dat ik niet afgewimpeld word, maar dat er wel degelijk sprake is van overmacht aan haar kant. Het is half zes. Na nog een derde biertje besteld te hebben zie ik dat ik een mailtje heb gemist. Een kwartier daarvoor: “ik hoop dat je dit nog leest. Klus afgeblazen. Heb je nummer niet. Houd mijn laptop nog tien minuten aan. Hoop dat je dit nog leest”. Shit zeg. 5 minuten over tijd mail ik mijn telefoonnummer.

Een smsje volgt: “kan je nog naar *** komen?”. Ik sms terug dat ik al teveel gedronken heb om te mogen rijden (je moet toch wat zeggen…. 🙂 , maar dat ze van harte welkom is in mijn buurtcafé als ze durft. Nou dat durft ze..!

Een half uurtje later loopt ze naar binnen. Ze kijkt een beetje verward in het rond (ligt aan de kroeg, die nodigt uit tot verward kijken) en begint te glimlachen als ze me naar d’r toe ziet lopen. Ik kus haar begroetend en excuseer mij voor het feit dat ik rook. (nadat bier (ipv wijn) al een minpunt was, zo las ik in de emails 🙂

We nemen allebei een drankje mee (bier en witte wijn) en lopen naar het terras, waar we gaan zitten in 2 grote aparte stoelen (wel zo veilig). Ze zegt dat, “als we ooit zoenen, wil ik wel een trekje van je sigaret eerst”. Dus ik bied haar een trekje aan van de eerstvolgende sigaret die ik opsteek. Met enigszins opgetrokken wenkbrauwen accepteert ze deze.

We praten de hele avond, die –gek genoeg- maar vijf minuten leek te duren. Praten, bekijken, aanraken. Pas als ik haar naar haar auto breng zoenen we. (over verdere details zal ik hier niet uitweiden, maar er is een meneer in Amsterdam die nu nog het schaamrood op de kaken heeft staan…. Wat je op een parkbankje allemaal niet kan doen…. )

De volgende dag gaat het gemail weer vrolijk verder.. (onze bazen zullen eventjes wat minder blij met ons zijn geweest) we bekennen dat we elkaar wel heel erg leuk vinden. Zo leuk, dat het eng wordt. Die week zien we elkaar vaak, heel vaak. En elke keer wordt het gevoel heftiger.. zouden we verliefd aan het worden zijn?

We zijn nu negen weken verder. Allebei onze bestaande relaties binnen een week vakkundig om zeep geholpen. Aan ouders voorgesteld en zijn nu op zoek naar een huis voor ons tweetjes. In en in verliefd, twee bijna veertigers, intelligent en wereldwijs…… Als pubers.

Moraal van dit verhaal..: be careful what you wish for.
S&S

Note: En op de vraag of je iemand voor het leven vindt op een site voor vreemdgangers, kan ik bevestigend antwoorden. Gek genoeg is het vertrouwen er juist groter door.. alles is namelijk bespreekbaar.. we weten precies wat we wel en niet willen. Maar als het thuis goed is, ga je niet zomaar vreemd. Da’s een eerste vereiste, die we allebei misten in onze respectievelijke relaties.

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Gina schreef:

  Ik ben het hier absoluut niet mee eens, het gras lijkt altijd groener en daar kom je vanzelf achter..

  Als de basis goed is, kan je vreemd gaan zonder verliefd te worden en voegt het thuis juist iets toe als dat niet het geval is, moet je of aan je relatie werken of juist eerst uit elkaar gaan en het niet op deze manier oplossen…

  Als het vreemd gaan al in je genen zit, zullen jullie binnen afzienbare tijd ook elkaar weer belazeren, spreek uit ervaring..

 2. Shady schreef:

  vergeet je eigen moraal niet, goeie seks is niet hetzelfde als liefde.

 3. Walter schreef:

  Ik wens S&S een lang een gelukkig, gezond en superleuk verdiend leven! Ik weet hoe het afzien is in een relatie die niet meer draait op intimiteit en wat het is om te leven als broer en zus. Ik walg van mijn eigen relatie op dat vlak. Proficiat S&S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Gina schreef:

  Sorry hoor, wat let je om je relatie te beeindigen ipv vreemd gaan en dan verliefd te worden
  en je partner er mee te kwetsen?

  Volgens mij weten de meeste niet wat second love voor site is…

  Ik heb een goede (open) relatie en wij gunnen elkaar daarnaast ook de vrijheid om met anderen de liefde te
  bedrijven en het voegt bij ons alleen maar positieve energie toe..

  Het lijkt hier wel dat iedereen die hier op staat een beroerde relatie heeft en daar is deze site niet voor bedoeld en zijn mensen die wel voor de lusten en niet voor de lasten kiezen de dupe van

 5. L&L schreef:

  Verhaal van S&S klinkt me heel bekend in de oren. Ook mij is dit overkomen. Op zoek zijn naar een leuke minnaar en dan is hij opeens wel heel erg leuk. Om niet te zeggen ontzettend leuk.
  Ook wij hebben ons los gemaakt van de laatste bindingen en zijn al bijna anderhalf jaar gelukkig met een LAT relatie samen. Juist door de manier waarop we elkaar hebben leren kennen weten we dat we beide ruimte nodig hebben en is het een bewuste keuze om alleen moet elkaar seks te willen hebben.

 6. Gwen schreef:

  Staan er hier ook nog mensen op die wel in een goede relatie zitten en echt op zoek zijn naar een SL
  en geen FL???

 7. marcusutrecht schreef:

  Ja hoor Gwen die zijn er zeker. Maar ik krijg ook wel eens het idee dat het in veel relaties kommer en kwel is
  Ik zou daar op afknappen want dat ben je volgens mij toch op zoek naar een nieuwe FL.
  Leve SL, hoewel daar daar ook best wel gevoelens bij kunnen komen voor je SL, lijkt mij toch niet verkeerd zolang je er beide maar mee om kunt gaan.

 8. Andra schreef:

  Ik dus, Ik heb een hele goede relatie en beiden willen een aanvulling geen invulling. Blij te horen dat het echt kan werken. Als je volkomen open en eerlijk naar je partner bent lijkt het mij dat er geen probleem is.
  Liefde, respect en eerlijkheid horen ten alle tijden bij een goede relatie.

 9. jackie schreef:

  Ik denk dat ik in een goede relatie zit.
  Al bijna 25 jaar gelukkig getrouwd met mijn eerste liefde. Samen de seks ontdekt en veel genoten.
  Dat doen we nog dagelijks, van elkaar genieten. Maar nu sinds enkele jaren samen naar een parenclub, hij eens een scharrel, ik een keer een one-night-stand.
  Nu beiden op second love. Elkaar varatie en bevestiging gunnen.
  Op andere tereinen zoals sporten doen we ook niet alles samen en op sex gebied mogen we ook wat afzonderlijk ondernemen.
  Nu heeft dit tot nu toe alleen maar veel plezier opgeleverd.
  Groet Jackie

 10. Spickey75 schreef:

  Dat is het linke van Second Love. Je moet zeker weten dat je in een goede relatie zit wil je niet verliefd worden op je ‘geheime’ date. Ik zelf heb een fantastische relatie, maar ik heb gewoon behoefte om af en toe een spannende date te hebben. En of dat dan iedere keer met dezelfde persoon is, dat maakt niet uit. Alleen je moet duidelijk zijn dat er niet meer in zit dan dat. En dan werkt het perfect.

  Helaas is mijn ‘vaste’ SL verliefd op me geworden en heb ik het contact moeten verbreken. Daarom: DUIDELIJKHEID…..

 11. virtuelesaar schreef:

  Je kan tijdens een goede relatie ook een leuke SL hebben. Verliefd worden kan altijd maar hou in gedachte dat verliefdheid tijdelijk is…

 12. Gerda schreef:

  Hoi Spickey,

  Ik merk nu aan de reacties, dat het toch wel erg vaak voorkomt dat er liefde bijkomt,
  heb het nu zelf al 3x meegemaakt en steeds kan je weer op zoek en begrijp me goed, vlinders mogen er zeker zijn, anders werkt het ook niet……

  Als je maar beseft dat thuis je basis is…het gaat wel om 2 gezinnen als het misloopt…

  Groetjes

 13. BluesMan1962 schreef:

  hoi allemaal,

  Aan de verschillende, en soms uitgesproken meningen te merken, denken toch veel mensen dat hier alleen “notoire vreemdgangers” rondhangen.

  Maar in mijn geval heb ik al jaren een “open relatie”, omdat mijn vrouw door ziekte geen sexuele interesses meer had.

  Inmiddels woon ik al bijna een jaar apart, lang verhaal, en is het langzamerhand eens tijd voor “me”…

  Ben dus wel getrouwd maar ben al jaren “geestelijk en lichamelijk” vrij om te doen en laten wat ik wil.
  Gek genoeg “kwam het er nooit van”.

  Ik vermoed daarom dat er wel meer mensen hier zijn die niet perse hun partner “bedriegen” maar hier met “medeweten van hun partner” gewoon op zoek zijn naar een deel erkenning, herkenning en een zo af en toe eens een “warm lijf”…

 14. eenkeerwstanders schreef:

  Een kleine drie weken geleden ben ik via SL in contact gekomen met een vrouw. Het mailcontact verliep leuk en we hadden vrij snel in een café kennismakingsgesprek. Het was een leuk gesprek en we hadden een klik. De vrouw in kwestie gaf aan geschrokken te zijn van reacties van een aantal mannen op SL: grof, zonder niveau en veel macho gedrag. Ze vond dit niet leuk en zelfs vervelend, voor haar was dit een reden om Second Love te verlaten.
  Dus laten we het leuk houden…………………..

 15. RoelofM schreef:

  SL betekent niets anders dan 2de liefde. Naar mijn idee draait liefde niet alleen maar om seks. Ik heb 2 vriendinnen, 2 liefdes, de 1 is mijn LAT-relatie en de andere is mijn hartsvriendin. Ik houd van beiden evenveel maar dan anders. Ze weten van elkaars bestaan. Ik heb ooit met mijn hartsvriendin seks gehad maar dat liep op niets uit. Wel ga ik er regelmatig mee naar de bioscoop of theater en is ze een enorme goede surogaatmoeder voor mijn (volwassen) kinderen en ik ga er dit jaar weer mijn kerst samen met mijn kinderen doorbrengen. Ze kan heerlijk koken en je weet wel,de liefde van de man gaat door de maag.
  Met mijn LAT-vriendin heb ik wel eens seks al is het dan sporadisch, dit komt door haar medicijngebruik. Ook haar neem ik regelmatig mee uit eten of naar het theater. Ik heb dus geen SL of FL maar EL(even love)
  Dit is eigenlijk wel mijn manier van vrouwen verwennen.
  Maar zoals ik al eerder elders opmerkte heeft mijn LAT borderline. De relatie staat dus regelmatig onder spanning en het is regelmatig “uit”.
  Maar ook ik ben een man met bijbehorende gevoelens en behoeften. Maar ik heb nog een probleem, want ik hecht me nogal snel aan mensen. In principe wil ik dus leren vreemdgaan, gewoon eens een one-night stand..zonder vervolg. Vasthouden en weer loslaten. Loslaten en weer afscheid nemen. Ieder ascheid is de geboorte van een herinnering (Dali) en dat is wat ik wil, vasthouden aan een herinnering!!!

 16. RoelofM schreef:

  Correctie: Met EL bedoel ik beter gezegd==> Equal Love, different but equal

 17. lekker62 schreef:

  Hoi eenkeerwatanders,

  Ligt dat niet aan haar eigen profiel/tekst/foto?

  Ik sta hier voor de 3de keer op en niets anders dan hele normale en leuke reacties
  zelfs bij afwijzing….

  Dus voor mij niets dan lof hier!!

 18. Hans schreef:

  In antwoord op het berichtje van o.a. Gwen….Ik ook dus.
  Ik heb een hele goede relatie en beiden willen een aanvulling geen invulling.
  Prettig voor ons te weten dat het echt kan werken. Als je volkomen open en eerlijk naar je partner bent lijkt het ons dat er geen probleem is.
  Liefde, respect en eerlijkheid horen ten alle tijden bij een goede relatie.
  Ook bij ons is sex zeker niet het belangrijkste, verliefdheid/houden van, mag en zeker ook interesse in de ander zijn/haar leven. De partners van “onze” geliefden kennen wij ook, dit werkt van alle kanten open en oprecht.
  Al de stiekeme verhoudingen die op deze site ontstaan, daar nemen wij afstand van: eerlijk en openheid!
  De manier waarop wij nu als koppel in het leven staan bevalt ons prima en wij dragen onze levenswijze ook graag uit naar mensen die belangstellend zijn.

  Veel liefde aan allen,
  Hans

 19. Cees schreef:

  Beste allemaal,

  Wat me vreselijk teleursteld is dat mensen aangeven over een grens te gaan en daar overheen, of dat goed praten. Wanneer er sprake is van een relatie of huwelijk tussen man en vrouw, is dit voor altijd. Je verbindt je aan elkaar middels het houden van elkaar en het hebben van geslachtsgemeenschap. Een relatie is niet bedoeld om smerige spelletjes met anderen op touw te zetten of te hunkeren naar een tweede liefde. Dit is zeer verwerpelijk en helaas, onze samenleving gaat hier aan onderdoor. Net als je niet twee heren kunt dienen kun je ook niet twee mannen of twee vrouwen dienen, want je zult uiteindelijk de ene haten en de andere aanhangen. Het zijn duivelse praktijken die op geen enkele manier toelaatbaar zijn. Daarom moet de schrijver van het artikel zich dieprood schamen voor de vleselijke begeerte om op zoek te gaan naar een minares. Bekeer je van je boze weg en doe belijdenis over deze verschrikkelijke hoererij

  • Anoniem schreef:

   Hey Cees

   Ik moet echt lachen om jou middeleeuwse reactie
   Wake up het is 2019
   Liever een 2e 3e of mss wel 4e vrouw dan dat ik een vies patertje in een klooster uit jou geloof ben die jonge jongens misbruikt .

 20. Zanoni schreef:

  @Cees

  Zij die zonder zonde zijn gooie de eerste steen….. mooie tekst uit de bijbel, lees die nog maar eens goed door.
  God oordeelt wel, dat hoef jij niet voor hem/haar/het te doen.

 21. mrspanning schreef:

  Hai Cees,

  wat doe jij bij SL?
  Ik hoop opzoek naar je First Love, anders zit ook jij op het verkeerde pad,.
  Of kom je alleen waarschuwen?

 22. Anemoontje schreef:

  Wat een heerlijk verhaal en zo heel erg herkenbaar. Jouw verhaal zou bijna het mijne kunnen zijn. raar hoe het soms kan lopen in het leven….Je gaat in het begin voor een SL en je eindigt met een FL 🙂
  Ik wens jullie een ontzettend gelukkig leven samen.

 23. El longo schreef:

  Zeer interessant om hier meningen te lezen. Ook ik vraag me af wat Cees, drie berichten hier boven hier komt zoeken. SL zorgt er mijn inziens juist voor dat iedereen eerlijk zijn motieven kan ventileren om hier te zijn. Ik overweeg om me in te schrijven na zeven jaar een “broer-zus” relatie met mijn Eega. Zelfs alleen mailen kan heel fijn zijn, ik doe het al bijna zes jaar. Het was vaak heel heftig en we stuurden elkaar erotische filmpjes van onszelf.

 24. Donna schreef:

  Wat me opvalt is dat het vooral mannen zijn met meer dan een relatie. Ook merk dat Sl-mannen een beetje moeite hebben met het idee met een vrouw met dezelfde polychame verlangens. Zij blijken toch vaak trouw in ontrouw te verwachten. In 25 jaar huwelijk, dat goed is overigens, ben ik echt klaar met monogamie. Ik hou gewoon van afwisseling en een paar FWB zonder gedoe, maar wel met enig niveau.

  • Anoniem schreef:

   Helemaal mee eens Donna. Lekker genieten. Veel mannen hebben er moeite mee dat vrouwen er soms
   Ook meerdere vriendjes op na houden. Die mannen zijn bij mij dan ook aan het verkeerde adres.

  • Vince63 schreef:

   Hey, ik wil eveneens nog echt van het leven genieten … met mooie dames …
   Verwennen staat met stip in mijn woordenboek !

 25. Mike schreef:

  Ik ben altijd trouw geweest, oprecht en eerlijk, maar wil nooit meer als broer en zus leven. Zal altijd respect hebben voor een partner, zolang er over wordt gesproken, blijkbaar is dat voor velen nog steeds moeilijk.

 26. Paul schreef:

  Ik (man) ben altijd 100% trouw geweest, maar sinds een paar jaar wil mijn partner (mijn ‘vriendin’) alleen nog maar als broer en zus leven en ik mag haar totaal niet meer aanraken sinds de geboorte van onze baby (nu al 3 jaar geleden..!!!)
  Als trouwe hond pikte ik het uit liefde. Maar wat merkte ik onlangs: ZIJ ging vreemd !
  Nou gelukkig bestaat 2nd Love, dus ik ga me gauw inschrijven.
  Ik vertel haar gewoon niks want ik wil bij elkaar blijven voor de baby. Maar eindelijk kan ik (hopelijk) eindelijk weer gaan vrijen met een leuke dame. LANG LEVE S.L..!!!
  (p.s. ik hoop dat ik het nog kan…haha)
  SERIEUS WAAR GEBEURD..!

 27. fets schreef:

  Mijn vrouw en ik zijn recent tot de conclusie gekomen dat ons huwelijk in de vorm van broer/zus niet langer een basis mag zijn voor ons verdere leven. Vanuit de gedachte dat we elkaar eigenlijk al kwijt waren konden we de stap naar volledige opheid geven. Immers wat je niet meer hebt kun je ook niet kwijt raken. We hebben onze relatie na 27 jaar ‘herstart’ en na 4 dagen van alles vragen en alles vertellen zijn we nu in een fase dat we elkaar zoveel vertrouwen dat we de ander buitenechtelijke relaties en avonturen gunnen. Ik houd van mijn vrouw als van geen ander maar ik begrijp ook dat ik van haar niet kan verlangen dat zij mij op alle fronten aanvult. Die stukjes van mijn puzzel zoek ik bij anderen. Soms kortstondig, soms langdurig maar altijd met de beste intentie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *