Chatsessies in de voorjaarsvakantie

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

24februariDoor Amsterdam femme*

Do | 24 feb | 2011

Het is duidelijk vakantie, het is rustig in mijn mailbox. Sommige heren zijn behoorlijk gepikeerd als ik “nee, bedankt” inzet. “Wat mijn foto zo erg?” Nee hoor dat nou ook weer niet. Soms heb je een klik nodig in uiterlijk en andere keren, als ik in een goede bui ben denk ik: nou, niet helemaal mijn type maar wie weet zit er iets verrassends in…..

Ik krijg de hele week al uitnodigingen voor chatsessies met nogal zelfverzekerde man die het erg met zichzelf heeft getroffen volgens zijn profiel .Via de chat hebben we contact over onze gezamenlijke hobbie.

Ben benieuwd of hij in de echt ook zo leuk is als hij lijkt. Ik kijk in mijn mailbox en krijg een vraag van mijn romanticus van afgelopen week. Of hij een keer mag komen koffiedrinken. Ik herinner me meteen onze afspraak…

Ik mail terug: wanneer? Antwoord: nu? Binnen een kwartier heb ik bezoek. Dat doe je snel zeg ik. Aan koffie komen we niet toe. Ik weet dat hij “een mondelinge beurt” enorm waardeert. Daarna ben ik aan de beurt. Na een uiterst zinvolle koffievisite gaat hij weer naar huis. Tevreden ga ik slapen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *