French kiss (en andere kustechnieken)

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

5 MaartDoor Amsterdam femme*

Zat | 5 maart | 2011

De man met wie ik momenteel mail is behoorlijk terughoudend in zijn wensen. Als ik vraag wat hij van de eerste date verwacht is het antwoord: gezelligheid. Prima, dat is zeker geen lastige opdracht wat mij betreft. Als ik hem voorzichtig vraag: ‘gaan we dan misschien ook nog zoenen’ is zijn antwoord : daar ben ik niet zo goed in. ??? Ik ben verbaasd. Nou, dat zullen we dan wel zien.

Onze ontmoeting is alleraardigst en we hebben een goed gesprek. Als we later arm in arm over straat lopen naar de parkeergarage vraag ik hoe het zit met zoenen. Daarop komt zijn mond dichterbij en voor ik het weet steekt er een tong heel diep in mijn keel. Ik heb het gevoel dat ik stik.

Hmm, volgens mij kan deze heer nog wel iets leren. Voorzichtig zeg ik ‘weet je wat ik lekker vind aan zoenen?’ Hij is uiterst leergierig en hoewel het een kwestie van smaak is probeer ik hem bij te brengen dat je een kus moet opbouwen om zo de spanning en het verlangen  aan te wakkeren. Tot mijn verrassing leert hij snel en binnen vijf minuten zijn zijn kussen zelfs erotisch te noemen. We moeten er zelf om lachen.

‘Volgende week les 2?’, vraagt hij. ‘Wie zal het zeggen’antwoord ik. Ik zwaai hem uit.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Evol1 schreef:

    Tja, de oude Grieken hadden een oplossing voor dit probleem. De ervaren oudere man onderwees de jongemannen in het beoefenen van het zoenen. Dan waren deze heren voorbereid als ze de eerste kus met een dame uitwisselden.

    Of is het zijn tactiek? Denkt hij dat hij de meeste kans van slagen op een tweede date heeft wanneer een vrouw denkt dat ze hem wat kan bijbrengen?

    Of toch liever een Don Chuan die je met ademnood achterlaat terwijl je bereid voelt je aan het verlangen toe te geven?

    xx Evol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *