Hotelovernachting

Deze verhalen zijn ingezonden door blog gebruikers.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen de bronnen niet controleren.
Groetjes, Natasja

1 Maart

Door Amsterdam femme*

Di | 1 maart | 2011

Vandaag heb eindelijk een date met een man die mij al vanaf de eerste dag op SL een enorm goed gevoel geeft. Hij stuurt dagelijks meerdere mailtjes en ik heb het gevoel dat we elkaar al enorm goed kennen.

Hij woont niet om de hoek dus blijft in een hotel slapen. Hij overtuigt mij nog even dat ik daar niets van moet denken, hij is een keurige man en wij zijn beide nette mensen, aldus zijn mail. Ik kan best heel netjes zijn vind ik, dat klopt. Ik hoef niet meteen bij de eerste date het bed in.

Ok, ik heb me wat laten meeslepen in het begin op deze site, ik kan prima gewoon daten . Nou, dat lukt goed. Onze kennismaking is erg leuk. Hij heeft cadeautjes meegenomen en we gaan ergens eten. Het is heerlijk en het restaurant is eigenlijk al gesloten als we opstappen. We lopen richting hotel. Ik merk dat ik teveel heb gedronken, voel me behoorlijk dronken. Dat overkomt me niet zo vaak.

Gelukkig is mijn tafelgenoot ook echt een heer. Hij neemt me mee naar de hotelkamer en gaat netjes op zijn eigen bed liggen. Ik slaap in en wordt de volgende dag wakker in een wildvreemde kamer met een slapende man naast me. Brak ga ik naar huis, ik kruip mijn bed in. Zie je wel dat ik het kan, alleen eten!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Pim schreef:

    Een hotel is een leuke neutrale omgeving om elkaar te treffen. Wachten tot de tweede date vind ik op zich niet netter, maar het is wel leuk om elkaar te leren kennen en de spanning te laten groeien.

  2. Gandolfini schreef:

    Ja, dat klopt, maar waarom zou je wachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *