Weer helemaal verliefd

Een tijdje geleden schreef ik me in op Second Love, zonder daarbij iets te verwachten. Werd overspoeld door reacties, dus dat was even wennen wilde wel altijd op iedereen reageren dus had het er druk mee… uiteindelijk sprong 1 specifiek persoon er al snel uit. Het leuke was, ik dacht dat ik op zoek was naar een man die jonger was dan ik maar werd uiteindelijk verliefd op een man die juist wat  ouder is…

We spraken af in het restaurant van een hotel.. pffff was best zenuwachtig, we hadden wel foto’s uitgewisseld en ook al een paar keer telefonisch contact gehad, dat de klik er was, dat was wel duidelijk… Maar in het echt is toch anders, straks val ik tegen je kent het wel. Ik parkeerde de auto en stapte uit, daar stond hij dan.. wauw hij was in het echt nog leuker dan op de foto, mijn hart bonsde in mijn keel. Het was al snel duidelijk dat de klik er echt was, ook al was het best een beetje onwennig.

Samen wat gedronken en gekletst alsof we elkaar al jaren kenden. We hadden afgesproken eerst samen iets te gaan drinken en verder niet. Maar ja, het onderbuik gevoel gaf iets anders aan. Dus samen in de auto een stukje gaan rijden en de auto ergens geparkeerd. De song Steamy Windows kreeg op eens een heeeeel andere betekenis. Ik weet niet wat er gebeurde, maar het voelde zoo goed, het zoenen was fantastisch, denk dat ik niet te veel zeg met; “het liefst hadden we elkaar de  kleren van het lijf gescheurd om ter plekke de liefde te gaan bedrijven”. Maar het lukte ons om ons aan de afspraak te houden.

Des meer reden om snel af te spreken om elkaar te gaan ontdekken. We zijn nu een tijdjes samen en ik ben helemaal verliefd, voel me op mijn gemak, ben vrolijk… Dat heeft ook zijn weerslag op thuis, het valt de kinderen op dat mamma zo vrolijk is. Mijn man zit inmiddels ook op second love en heeft ook een leuk contact.

Het heeft ons huwelijk gered, we praten thuis niet over onze SL maar ben blij dat het niet stiekem hoeft.

Groetjes L

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *