Ontrouw of het huwelijk nieuw leven inblazen in?

overspel in het huwelijk

Ontrouw is een manier om het huwelijk het nieuw leven in te blazen en de passie opnieuw aan te wakkeren. Geloof je dat niet? Dan laat je je relatie misscien te veel door vooroordelen beïnvloeden en misschien is dat wel de belangrijkste oorzaak van een crisis in je huwelijk. 

Onze vooroordelen en overtuigingen kunnen van invloed zijn op elke soort relatie, maar de relatie tussen getrouwde mensen lijdt hier het meest onder, vanwege het dagelijkse leven met elkaar. De routine van de vele activiteiten van het dagelijks leven helpt ook niet echt en blijkt een van de redenen te zijn waarom seks minder belangrijk wordt, totdat het zelfs soms volledig verdwijnt uit het leven van het paar. 

De fantasieën, verlangens en ervaringen die typerend zijn voor het begin van elke relatie, maken plaats voor snelle en onbevredigende seks, bijna als een gewoonte in plaats van wat het werkelijk is: het delen van intimiteit en een diepere verbinding. Om nog maar te zwijgen over wanneer geslachtsgemeenschap ophoudt te bestaan en beiden zich van elkaar los beginnen te maken en ophouden elkaar te zoeken. 

Deze onbevredigende situatie brengt psychologische problemen met zich mee: teveel stilte, wrok, ongeduld en op een dag begint het flirten met andere vrouwen. 

Hoe kun je dit vermijden? Ja, overspel kan een optie zijn. 

Ontrouw als medicijn 

Vergeet om te beginnen opvattingen en dogma’s die de maatschappij je heeft ingeprent over monogamie en dat je – man of vrouw – trouw moet zijn aan een enkele seksuele partner. 

Dit is essentieel omdat dit uiteindelijk de oorzaak is van de crisis in je huwelijk. Hoeveel vrouwen en mannen kregen ruzie met elkaar toen ze erachter kwamen dat hun partner met iemand anders naar bed ging? 

Is het probleem van ontrouw reëel? Speel je echt vals als je met iemand anders naar bed gaat? 

Vaak gaan degenen die “vals spelen” op zoek zijn naar een andere seksuele partner naar overspelsites, gewoon om seks te hebben, iets dat opgehouden is te bestaan bij het paar. Als je partner je niet langer bevredigt, waarom mag je dan niet je bakens verzetten om iets te krijgen wat je niet meer hebt? Is dat zo verkeerd? 

Eén ding is zeker: vaak betekent seks buitenshuis een opleving van je gevoelens voor je partner; iets waarvan je niet vermoedde dat het nog steeds bestond: een groter verlangen. 

Hoe vreemd het ook lijkt, alleen al het feit dat je sommige fantasieën met een andere vrouw kunt ervaren, zal de spanning verminderen die in je relatie bestaat. En door meer ontspannen te zijn, wie weet of je niet opnieuw geweldige seks kunt hebben met je partner? 

Jaloezie, de oorzaak van problemen 

De grote uitdaging in een relatie is het overwinnen van jaloezie. Vandaar dat veel getrouwde mannen ontrouw zijn in het huwelijk. Ze verbergen hun gevoelens en proberen hun seksuele frustraties op te lossen in een andere omgeving met een andere vrouw, omdat ze de jaloezie van hun partner niet aankunnen. 

Idealiter zouden paren voor eens en voor altijd onder ogen moeten zien dat het concept van trouw alleen maar ongelukkigheid brengt en dat ze moeten accepteren dat seks niet zo belangrijk is. Alleen dat zou ze een einde kunnen maken aan de jaloezie en al het kwaad dat het met zich meebrengt in een relatie. 

Wanneer een vrouw en een man besluiten samen verder te gaan en het leven te delen, zouden ze zich moeten realiseren dat: 

1. Elk van hen een groot vermogen heeft om van anderen te houden, hetzij op emotioneel of op seksueel niveau. 

2. Ontrouw baat kan hebben. 

Pluspunten van ontrouw 

Wanneer een van de echtgenoten overspel pleegt, kan dit als waarschuwing dienen. Het kan echt laten zien hoe belangrijk deze persoon voor de ander is en hoe fout het is om je relatie als vanzelfsprekend te beschouwen. 

Als je de ander voor life neemt en geen aandacht aan hem / haar besteedt, zelfs in de kleinste dingen, verliest je partner zijn interesse en begint hij stilletjes weg te lopen. Als je partner echter jouw ontrouw accepteert en probeert je te heroveren, maakt dit je relatie sterker. 

Overspelsites: de basis van ontrouw online 

Jaloezie en elkaar als vanzelfsprekend beschouwen, zijn belangrijke redenen die je partner wegjagen. Daardoor, gekoppeld aan de sociale druk ten aanzien van monogamie, zal de overspelige ertoe brengen in het geheim te werk te gaan, puur uit zelfbescherming. houding voor bescherming te zoeken. 

Een manier om dit discreet te doen, is om overspel te zoeken op online datingsites. 

Lets met elkaar gemeen 

Hoewel het discretie en ethiek vereist om iemand online te ontmoeten, vooral als je daarmee ontrouw bent aan je partner, betekent het lid worden van een datingsite dat je je hebt aansluit bij een groep, waarvan je zeker weet dat iedereen daar is om dezelfde reden. Er kunnen enkele verschillen zijn, sommige subtieler dan andere, maar ze zoeken allemaal naar iets dat ze in het leven missen: seks of liefde. De kans om iemand te vinden die hetzelfde doel en dezelfde seksuele interesses heeft als jij, is erg hoog. 

Meer discretie 

Lemand die getrouwd is of een serieuzere relatie heeft, moet discreet zijn, omdat hij of zij kan worden betrapt, vooral als ze naar dezelfde plaatsen gaan als hun vrienden of mensen die ze allebei kennen. 

Daarom zijn overspel- of datingsites de beste manier om een buitenechtelijke relatie te hebben. Als je discreet blijft en niemand vertelt waar je mee bezig bent, zijn jij en degene met wie je chat op het online platform, de enige mensen die ervan weten. Wetende dat je met online dating mensen overal vandaan kunt ontmoeten, kun je, als je veel reist, zelfs een zeer interessant netwerk opbouwen. 

Red je huwelijk 

Hoewel niet in alle gevallen, worden sommige relaties zelfs gered dankzij een bevredigend en discreet overspel. Een aantal mensen die zich bij datingsites hebben aangemeld, zeggen dat ze dergelijke platforms zijn opgegaan omdat hun huidige partner de interesse in seks had verloren, maar zij zelf niet. Dus in plaats van druk te blijven uitoefenen op hun partners om seks te hebben, of gewoon in stilte te blijven lijden totdat de relatie eindigt, besloten ze online een buitenechtelijke relatie aan te gaan. 

In de gerapporteerde gevallen zijn er situaties waarin de partners de situatie uiteindelijk ontdekken en accepteren. In andere gevallen weten de partners zelfs wat er aan de hand is, maar bespreken ze het liever niet en accepteren ze het gewoon. Ongeacht de vraag of de partners er van weten en het accepteren, kan het hebben van een affaire die bevredigend is voor één partner, beiden ten goede komen. 

Dit vind je misschien ook leuk...